Galaţi: Un cioban a mutilat o ciobăniţă pe care nu a reuşit să o violeze

Ultima actualizare:

    Florina Vlad, victima. Pe patul se spital, bătută, vânătă..
Florina Vlad, victima. Pe patul se spital, bătută, vânătă..

O femeie în vârstă de 37 de ani, care a trăit clipe de groază la finalul săptămânii trecute: un cioban a mutilat-o după ce nu a reuşit să o violeze. Totul s-a întâmplat la o stână din Măstăcani, judeţul Galaţi, unde femeia este ciobăniţă.

„Preludiul”, constând în lovituri de pumn şi picior, ar fi trebuit să conducă la un viol, ceea ce nu s-a mai întâmplat, victima opunându-se din răsputeri. „Am fost lovită cu pumnii şi picioarele si apoi m-a târât cu faţa de pământ. A pus piciorul pe mine şi trăgea de mine. A vrut să se culce cu mine şi eu l-am refuzat”, a declarat victima, Florina Vlad.

Femeia povesteşte că de obicei nu stă cu ceilalţi colegi, stă în altă cameră, iar după încercarea de a o viola, chiar agresorul, în vârstă de 24 de ani a dus-o în camera ei. Tot ea spune că patronul a rămas uimit de felul în care arăta, când a venit în următoarea dimineaţă la stână.

„Când a venit patronul s-a mirat şi el. A luat cuţitul şi s-a dus la el, dar degeaba că nu avea ce să-i facă”, a adăugat Florina Vlad. Victima a trebuit să fie operată, din cauza stării în care se afla, când a juns la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi.

„La spital a fost internată o femeie de 37 de ani. După ce un cioban mioritic a încercat să o violeze, a lucrat-o ciobăneşte. Ciobanul mioritic se pare ca a ajuns atlet sexual. Victima prezinta traumatism cranio-cerebral grav, ochii ca doi pumni, vineţi, practic nu i se mai văd, fracturi costale şi a trebuit să fie operată”, a declarat Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvân al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Totodată, cadrele medicale spun că victima se află sub supraveghere, starea ei fiind stabilă. În funcţie de numărul zilelor de spitalizare şi dacă femeia va depune plângere împotriva agresorului, organele de poliţie vor demara o anchetă în acest caz.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net