Galacticii renunţă la Asia penru Africa de Sud

Citeste tot despre: 

Echipa spaniolă de fotbal Real Madrid va renunţa, cel mai probabil, din motive de calendar, la obişnuitul turneu asiatic de promovare de anul viitor, când va fi programat şi Campionatul mondial din Africa de Sud.

După cum a declarat directorul relaţiilor instituţionale al clubului, Emilio Butragueno, "vara viitoare va fi în mod special dificilă, pentru că turneul final al Cupei Mondiale se va termina pe 11 iulie, iar jucătorii vor avea nevoie de vacanţă şi de timp pentru pregătirea de bază, fizică, pentru restul anului".

"De asemenea, a spus Butragueno, în luna august selecţionatele naţionale au prevăzută o dată de disputare a meciurilor, dată FIFA, vor mai fi Supercupa Spaniei sau Supercupa Europei la sfârşitul lunii. Cert, calendarul nu este unul ideal pentru turnee de promovare."

Butragueno s-a aflat la Canton, la Târgul internaţional al Chinei pentru întreprinderi mici şi mijlocii, la care Spania este invitată de onoare, iar printre participanţi se află şi Real Madrid, unul dintre cele mai bogate din lume.


Loading...