Gaddafi: Islamul ar trebui să devină «religia întregii Europe»

Ultima actualizare:

Muammar Gaddafi le-a explicat tinerelor adunate la Roma că "islamul trebuie să devină religia întregii Europe", subliniind că Mohammed a fost ultimul profet. La finalul conferinţei liderului libian, tinerele au fost remunerate cu câte 80 de euro şi au primit câte un exemplar al Coranului, informează Adevărul.

Ne-a deranjat acest lucru. Gaddafi nu ştia că am fost plătite, altfel nu ar fi acceptat întâlnirea, afirmă o tânără în vârstă de 25 de ani.

Agenţia care a recrutat tinerele susţine că acestea nu sunt plătite.

Liderul libian Muammar Gaddafi se află de duminică în Italia, la un an după vizita sa istorică ce a marcat apropierea relaţiilor dintre cele două ţări. El a fost primit de ministrul italian de externe Franco Frattini, pe aeroportul Ciampino din Roma.

Gaddafi urmează să se întoarcă marţi în Libia.

În august 2008, Libia şi Italia au convenit să îşi normalizeze relaţiile şi să încheie capitolul dureros al colonizării italiene. Acordul în acest sens a fost semnat în Libia, iar anul trecut Gaddafi a făcut prima sa vizită la Roma, pentru a marca un an de la tratat.

Aniversarea va fi sărbătorită, anul acesta, printr-un spectacol de echitaţie, la care Libia participă cu 30 de cai şi călăreţi. La demonstraţie vor participa şi poliţia militară italiană, carabinieri. După spectacol, va avea loc un dineu cu 800 de invitaţi, potrivit Guvernului italian.

Gaddafi va inaugura şi Academia libiană, la Roma.

Ca de obicei în timpul vizitelor sale în străinătate, Gaddafi stă într-un cort de beduin, instalat în curtea ambasadei libiene din Roma. Anul trecut, el şi-a instalat cortul într-unul dintre cele mai frumoase parcuri din centrul capitalei italiene, Pamphili.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net