Furturile în obiective protejate video, prostie sau tupeu? - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Poliţia italiană şi nu numai, publică des imaginile telecamerelor care duc la arestarea hoţilor care „profesează" în locurile aglomerate. Aceste locuri (gări, aeroporturi, etc) sunt însă supravegheate de telecamere, iar acolo unde sunt instalate camere de luat vederi există prin lege şi un anunţ că zona este filmată.

Este greu de înţeles de ce unii hoţi îşi aleg victimele exact în aceste locuri. Poliţia italiană a anunţat recent că a arestat trei cetăţeani mexicani „specializaţi" în furturile pe unul dintre cele mai atent supravegheate aeroporturi din Europa, Milano Malpensa (video 1).

Vezi aici toate imaginile VIDEO

Pe acelaşi aeroport, cu puţin timp înainte fuseseră prinşi cu ajutorul camerelor de luat vederi patru hoţi de buzunare de origini slave (video 2). Nu mai puţin misterios este cazul a doi hoţi din Australia care au decis să spargă cu ranga un distribuitor automat de bilete, poziţionat exact sub o cameră de luat vederi (video 3).

O altă înregistrare foarte celebră în Italia a fost efectuată în gara Centrale din Milano şi a fost foarte difuzată acum doi ani (video 4) pe toate posturile de televiziune. Potrivit anchetatorilor copii care furau la lumina zilei călătorii proveneau din România.

Veşti proaste însă pentru hoţii din Londra. Sistemul de control video al oraşului permite unui operator de la centrala de poliţie să se folosească de un număr impresionant de telecamere amplasate în oraş. Acest lucru a permis unei patrule de poliţie să imobilizeze autorii unui jaf într-un magazin de bijuterii în patru minute (video5).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net