Furtuna a provocat dezastre: un acoperiş de bloc s-a prăbuşit în faţa trecătorilor

Citeste tot despre: 

Vântul puternic a smuls un acoperiş de bloc, pe care l-a prăbuşit în faţa trecătorilor. Locuitorii unui cartier din municipiul Hunedoara au privit neputincioşi la dezastrul provocat în urma furtunii din noaptea trecută.

Ploile aşteptate pentru a răcori atmosfera într-o zonă afectată în ultimele zile, din plin, de caniculă au făcut ravagii noaptea trecută la Hunedoara. Sub privirile îngrozite ale locatarilor din cartierul hunedorean Micro 5, furtuna şi vântul puternic au smuls acoperişul unui bloc cu patru etaje.

Bucăţile de tablă şi lemn s-au prăbuşit în faţa trecătorilor, de la înălţimea de aproximativ 15 metri. În momentul în care acoperişul luat de vânt s-a prăbuşit, în faţa blocului se aflau mai mulţi localnici, care au apucat să se adăpostească la timp, într-o scară de bloc sau să fugă din calea materialelor. 

"Eram la fereastră şi am văzut acoperişul rostogolindu-se în aer. S-a auzit un scrâşnet puternic, iar mie mi s-au înmuiat picioarele de frică, pentru că fata mea era în faţa blocului, la magazinul Non-stop", a povestit Andraş Balha, unul din martorii incidentului. Bărbatul a coborât imediat pentru a vedea dacă zecile de metri de tablă şi de stinghii au făcut victime. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

CLIIMA20100817_0040_1.jpg

Locuitorii cartierului au privit nepăsători munca pompierilor.

Pompierii s-au chinuit zeci de minute să îndepărteze scheletul acoperişului căzut. Un singur localnic, Andraş Balha, le-a sărit în ajutor, în vreme ce zeci de curioşi se adăposteau de ploaie în scările de bloc şi în faţa unui magazin Non-stop, aşteptând ca pompierii să îşi termine treaba. “Eu i-aş ajuta dacă aş putea, dar mi-e şi frică să nu mă tai în cuiele căzute. Să îţi ajute băieţii mai tineri”, a spus Loredana Butuc, o localnică speriată de furtună.

CITEŞTE AICI CE PAGUBE A PRODUS FURTUNA!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1