Frumoasa Marion Cotillard aproape a renunţat la actorie! - VIDEO

Ultima actualizare:

Actriţa de origine franceză dezvăluie că s-a zbătut foarte mult să aibă o carieră, dar că era pregătită să renunţe la tot, înainte să fie luată în filmul "Big Fish", regizat de Tim Burton, informează www.femalefirst.co.uk.

Ea a spus celor de la Vogue: "Regizorii la care visam erau Coppola, Scorsese, Tim Burton, David Lynch, Spielberg (din cauza peliculei E.T), iar eu nu mă consideram actriţă.

Nu vroiam să devin acră în timp ce aşteptam să se întâmple ceva, aşă că la 27 de ani, i-am spus agentului meu că mă opresc şi că mă duc să lucrez pentru Greenpeace.

Atunci el a spus: "Te rog să mai stai doar la o întâlnire pe care am programat-o pentru tine. Era Tim Burton, pentru "Big Fish", şi am luat rolul

De atunci, cariera ei a fost cu totul alta şi astfel, a ajuns să câştige Oscarul în 2007, pentru "Cea mai bună actriţă" în rolul lui Edith Piaf din filmul "La Vie en Rose".

Marion a apărut şi în "Public Enemies", alături de Johnny Depp şi în "Nine", împreună cu Daniel Day Lewis şi Nicole Kidman, iar în această vară o s-o vedem pe marile ecrane în producţia "Inception".

"Inception" este primul film a lui Christopher Nolan, după rolul din "The Dark Night" şi aduce împreună o gaşcă de actori de nota 10: Cotillard, Leonardo DiCaprio, Ellen Page, Joseph Gordon Levitt şi Michael Caine.

Urmăreşte teaser-ul filmului "Inception"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net