Frigărui de pui cu legume - Elena Angheluţă
Mod de preparare:
Carnea de pui am tăiat-o bucăţele potrivite şi am condimentat cu suc de lămâie, paprika, piper, sare şi praf de usturoi şi ulei de măsline, le-am lăsat o noapte la frigider să se macereze bine iar a doua zi, le-am pus pe băţ şi la grătar cu ele.
Poftă bună!
Mai citeşte:
la cuptor
din soia
de pui
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!