Fraţii miliardari, căsnicii cu ghinion

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ionuţ Negoiţă (36 de ani), unul dintre cei mai bogaţi români, se pregăteşte de divorţ. Miliardarul negociază cu frumoasa sa soţie, Carmen, de câteva luni de zile, termenii despărţirii. Deşi s-au înţeles asupra divorţului, cei doi soţi nu au ajuns încă la o înţelegere în ceea ce priveşte împărţirea averii.

Nimic din comportamentul soţilor Negoiţă nu dezvăluia faptul că ei nu se mai înţeleg şi sunt pe cale să se despartă. Mai ales că, sâmbătă seară, Carmen şi Ionuţ au fost gazda unei petreceri susţinute la Hotelul RIN, proprietatea celor doi fraţi. Cu toate acestea, Carmen şi Ionuţ Negoiţă sunt cu actele pe masă şi vor să pună capăt unui mariaj care a durat aproape unsprezece ani.

Surse din anturajul cuplului susţin că frumoasa brunetă, care se apropie de 40 de ani, s-a săturat de escapadele soţului şi este nemulţumită că, din cauza afacerilor, Ionuţ nu îi mai acordă atenţia necesară. Prietenii susţin că despărţirea este iminentă, iar avocaţii lucrează la întocmirea dosarului.

Pentru moment, Carmen şi Ionuţ nu au ajuns la o înţelegere cu privire la partaj, urmând ca dosarul să ajungă la judecătorie după ce soţii vor semna un act de împărţire a averii în faţa notarului. «Este adevărat că pregătim actele de divorţ, dar vă rog să mă înţelegeţi că nu vreau să comentez, pentru moment, această despărţire», ne-a declarat Carmen Negoiţă. Nici Ionuţ, mai mic cu patru ani decât soţia sa, nu a oferit detalii despre posibilul divorţ, miliardarul ţinând să precizeze doar că nimic nu se poate anticipa în astfel de situaţii.

«Cuplurile se mai ceartă şi ajung la divergenţe. În timpul mariajului se pot întâmpla multe, chiar şi după ce părţile ajung la un proces. Poate că săptămâna viitoare nu se va mai vorbi de un divorţ. Sau poate că luna viitoare va avea loc vreo nuntă», ne-a spus misteriosul Ionuţ Negoiţă.

Hotelul RIN, din București, este al fraţilor Negoiţă

simeon stalpnicul png

Au afaceri de 120 de milioane €

Într-un timp relativ scurt, Ionuţ şi Robert Negoiţă au acumulat o avere impresionantă. După afaceri cu mochetă, linoleum şi covoare, cei doi fraţi au trecut la producţia de geam termopan, uşi interioare şi exterioare, mobilier sau construcţii civile. Ionuţ şi Robert au intrat în afacerile hoteliere în 2003. Au devenit proprietari şi administratori ai hotelurilor RIN şi Confort din Otopeni.

În 2008 a fost inaugurat cel mai mare hotel din ţară, RIN Grand Hotel, situat în Bucureşti-zona Vitan, cu o capacitate de 1.460 de camere. Firma celor doi fraţi, Confort Group, a realizat şi primul parc acvatic de agrement din zona Capitalei, Water Park. Conform Forbes 500 miliardari, cei doi fraţi se situează pe locul 49, cu o avere estimată la 120 de milioane de euro.

Citeşte şi:

Câştigătorii caselor de la OTV, aruncaţi în stradă?

Averea fraţilor Negoiţă, sub sechestru din cauza datoriilor

Fetelor, ei sunt bogaţi şi neînsuraţi!

Robert Negoiţă, urmărit de Fisc pentru 10 milioane €

Robert Negoiţă, alături de iubita lui, Sorina, elevă în clasa a XII-a

simeon stalpnicul png

Robert Negoiţă, iubită cu 19 ani mai tânără

Nici fratele lui Ionuţ, mult mai cunoscutul Robert Negoiţă (38 de ani), nu a avut un mariaj prea fericit. Actualul deputat a divorţat în urmă cu 9 ani de soţia sa, Magdalena, însă, cei doi copii ai cuplului au trămas în grija tatălui politicianului.

Asta pentru ca Louis (12 ani) şi Karina (9 ani) să beneficieze de o educaţie excepţională. Milionarul a intrat în politică şi şi-a refăcut viaţa alături de Sorina Docuz, o superbă liceană. Robert s-a cununat simbolic, în Israel, cu iubita sa, elevă în clasa a XII-a, cu 19 ani mai tânără.

Ionuţ şi Robert au fiecare doi copii

Carmen şi Ionuţ au împreună doi copii, Ingrid (7 ani) şi Hary (5 ani), cei doi minori urmând să fie încredinţaţi mamei. Este posibil ca şi în cazul celor doi copii ai lui Robert Negoiţă, Karina şi Louis, micuţii să rămână în îngrijirea tatălui celor doi fraţi miliardari.

Ionuţ şi Carmen sunt căsătoriţi de 11 ani

Căsnicia soţilor Carmen și Ionuţ Negoiţă a ajuns într-un impas. Cei doi sunt căsătoriţi de 11 ani. Surse din anturajul cuplului spun că soţia miliardarului s-ar fi săturat de escapadele  acestuia și de faptul că petrece puţin timp cu familia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net