FOTOGALERIE: Morţi în timpul unei orgii, descoperiţi în stare de putrefacţie după două săptămâni de vecini

Ultima actualizare:

 În cameră se afla un bărbat în vârstă de 57 de ani, concubina acestuia, de 26 de ani, cunoscută ca prostituată, şi sora acesteia, în vârstă de 24 de ani. Cei trei ar fi murit înainte de Crăciun, după ce au petrecut noaptea împreună, relatează Adevarul.

Poliţiştii au fost alertaţi astăzi de locatarii unui bloc din Simeria, îngroziţi de mirosul înţepător de cadavru, venit dinspre un apartament situat la etajul al doilea. Mirosul era atât de puternic încâr se simţea şi din stradă.

„Am fost chemaţi de poliţişti pentru a-i ajuta să pătrundă într-un apartament, în care se presupunea că ar exista persoane decedate. Pompierii care s-au deplasat la faţa locului au spart uşa de la intrare şi au descoperit în apartament cadavrele a trei persoane. Din primele investigaţii, reiese că acestea au decedat din cauza gazelor provenite de la o butelie defectă”, a declarat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

CLICK PENTRU IMAGINI DIN APARTAMENTUL GROAZEI

Scena din camera ororilor, unde au fost descoperite cadavrele, i-a înfricoşat pe vecinii de palier care au intrat alături de pompieri în încăpere. Printre cozonaci mucegăiţi şi pachetele de ţigări consumate zăceau trei trupuri neînsufleţite. Cadavrul unei femei dezbrăcate, întinse pe un fotoliu se umflase şi înnegrise în timpul scurs de la moartea ei. Surse judiciare susţin că tânăra era cunoscută drept prostituată. Trupul celelalte femei a fost descoperit ghemuit, dar la fel de umflat şi înnegrit de semnele morţii, lângă patul pe care bărbatul îşi găsise sfârşitul. Cei trei păreau să fi petrecut înainte de moarte. 

„Îi ştiam din vedere. Păreau oameni buni. Dinainte de Crăciun nu l-am mai văzut pe bărbat şi pe concubina lui. Nu ştiu ce a fost acolo, dar de câteva zile simţeam mirosul de mort din apartament, care devenise de nesuportat ”, povesteşte Maria Axente, o vecină de bloc, punându-şi o batistă la nas.

Subcomisarul Marius Cozmoiu, de la Poliţia Simeria, a declarat că nu există suspiciuni de comiterea a unei fapte penale, iar victimele nu prezintă urme de violenţă. Cea mai plauzibilă ipoteză a morţii este aceea că victimele au decedat intoxicate. Butelia descoperită de anchetatori în încăpere era pe poziţia deschis, iar ochiul aragazului la fel, dar nu avea flăacără. „Aşteptăm expertiza medico-legală pentru a ne pronunţa în privinţa cauzelor decesului”, a precizat Coszmoiu.

În blocul din Simeria, în urmă cu trei luni, o fetiţă în vârstă de un an şi trei luni a căzut de la fereastra etajului unu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net