FOTO Circa 160 de români blocaţi pe aeroportul din Roma

Ultima actualizare:

    Între timpul iniţial şi ora de decolare reală este o diferenţă de 15 ore
Între timpul iniţial şi ora de decolare reală este o diferenţă de 15 ore

Un grup de circa 160 de români se află pe aeroportul Fiumicino din Roma de mai bine de 14 ore din cauză că avionul lor a suferit o defecţiunie.

Ora 10.46 O nouă problemă tehnică, de această dată legată de bagaje, va întârzia decolarea aeronavei la ora stabilită. Încurcătura a survenit după ce jumătate dintre pasageri trecuseră deja de check-in. În momentul de faţă ei au fost trimişi către un alt ghişeu, unde vor fi nevoiţi să repete procedura.

Ora 9.44 Românii se pregătescă să treacă din nou prin check-in, de acestă dată pentru îmbarcarea finală. La ora 10.30 toţi călătorii care ar fi trebuit să ajungă încă de ieri noapte la Cluj, vor fi în aeronava trimisă de compania WizzAir pentru a rezolva situaţia. Decolarea este prevăzută pentru ora 11.00.Odiseea conaţionalilor noştri a început aseară, la ora 19.00, când li s-a comunicat că avionul care ar fi trebuit să îi ducă acasă nu mai decolează din motive tehnice. Astfel, circa 160 de români riscau să rămână nu doar blocaţi ci şi abandonaţi.

După aproape două ore de aşteptare a sosit vestea că bagajele vor întârzia, astfel încât au fost nevoiţi să aştepte până în jurul orei 01.30 pentru a se putea deplasa înspre hotelul pus la dispoziţie de WizzAir, după multe insistenţe din partea călătorilor.

Cei în jur de 160 de pasageri au fost plimbaţi şi în această dimineaţă de la un checking la altul, fiind nevoiţi să stea din nou la cozi, deşi toţi erau în posesia cărţilor de îmbarcare.Vezi opiniile românilor în legătură cu situaţia în care se află şi galerie foto de la faţa locului, pe adevarul.it

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net