Fostul prefect de Cluj, reţinut pentru 24 de ore pentru ucidere din culpă

Ultima actualizare:

Platon a ieşit, în jurul orei 12.00, din sediul Poliţiei Rutiere Cluj şi a fost urcat într-o maşină de Poliţie pentru a fi dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

"Regret enorm această tragedie şi nenorocire. Voi răspunde în faţa legii", a spus Platon.

Fostul prefect a ajuns, luni dimineaţă, la Poliţia Rutieră Cluj, unde a fost audiat în legătură cu accidentul pe care l-a provocat vineri seară, pe o trecere de pietoni din cartierul Grigorescu din Cluj-Napoca.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, inspectorul Gina Pop, a declarat, corespondentului Mediafax că fostul prefect este acuzat de vătămare corporală gravă din culpă, ucidere din culpă şi conducere pe drumurile publice având permisul suspendat.

"Călin Platon a fost citat pentru luni dimineaţă la sediul Poliţiei Rutiere Cluj pentru audieri. Ulterior, el va fi dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, cu propunerea de arestare preventivă", declara Gina Pop.

Fostul prefect al judeţului Cluj Călin Platon, în prezent inspector guvernamental, a lovit cu maşina, vineri seară, o femeie şi pe copilul acesteia, care se aflau pe o trecere de pietoni dintr-un cartier din Cluj-Napoca, în urma accidentului cele două victime fiind transportate în stare gravă la spital. Duminică, bebeluşul de trei luni a murit, surse din cadrul Clinicii de Neurochirurgie din Cluj-Napoca spunând că şansele de supravieţuire ale acestuia erau ca şi inexistente.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net