«Fosta» lui Daminuţă ne învaţă cum să luăm bani de la UE

Ultima actualizare:

Timişoreanca lucrează de vreme bună la o instituţie cât se poate de serioasă, ea fiind angajată a Oficiul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii din Timiş, unde şefă îi este nimeni alta decât mama ei, relatează Adevărul.

Tânăra nu se bazează pe legătura de sânge şi munceşte din greu astfel încât proiectele pe care îşi pune semnătura să fie aprobate, iar timişorenii să beneficieze de câţi mai mulţi bani de la Uniunea Europeană.

image

Pe lângă munca depusă la Oficiul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii din Timiş, Bianca îşi continuă studiile. În acest moment ea este student în ultimul an la Facultatea de Drept din Timisoara. Nu s-a mulţumit cu Dreptul şi îşi face masterul şi în biologie.

image

"E o muncă frumoasă în care mă implic cu totul. La început am fost speriată, dar acum sunt încrezătoare în forţele mele şi îi ajut pe toţi cei care ne trec pragul. Lucrez într-un domeniu inovativ în care chiar pot să ajut oamenii. Am ales să renunţ la concursurile de miss şi prezentările de modă pentru că am fost judecată greşit de oameni. Sunt atrasă de proiectele europene şi chiar vreau să fac o carieră în acest sens", spune Bianca Jurcă, cea care a fost aproape de a se mărita în 2009 cu fotbalistul Cristi Daminuţă.

Când vine vorba de politică, fostă membră de partid, Bianca nu mai vrea să audă de formaţiuni politice şi regretă că şi-a asociat numele cu politicienii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net