Fosta iubită a lui Adrian: «Pe Cristea l-au stricat anturajul şi banii!»

Ultima actualizare:

De un an şi o lună au o fetiţă, Rania, iar tânăra ne-a povestit că dinamovistul şi-a vizitat copilul cu puţin timp înainte de plecarea la Belgrad, dar şi duminică, după revenire.

Escapada de săptămâna trecută nu e cea mai gravă, în opinia frumoasei blonde: "Am avut parte de surprize mult mai mari, până când totul s-a terminat între noi. Aud că e dat exemplu negativ, că ziarele şi televiziunile îl fac praf. A muncit enorm să ajungă la acest nivel şi dă cu piciorul la tot. A uitat de unde a plecat. Nu-l mai recunosc în el pe cel care mi-a furat inima".

Trecutul nu poate fi şters cu buretele, mai ales că la mijloc e copilul: "Ne-am iubit mult, n-am stat împreună pentru bani. Dimpotrivă, banii l-au stricat pe Adrian şi ne-au despărţit. Banii şi anturajul specific lumii fotbalului românesc", pune Denisa diagnosticul.

Au format un cuplu încă de pe vremea când el era un necunoscut şi juca prin ligile inferioare.

Acum, Adrian nu se ţine de cuvânt pentru a asigura fetiţei un prezent rezonabil: "Am convenit verbal ca Rania să primească o pensie lunară modică, dar sumele au venit din an în Paşte. Eu am sprijinul părinţilor, n-am nevoie de nimic de la el. De asemenea, ai lui sunt nişte oameni extraordinari, îşi ajută nepoţica. Au tot respectul meu".

Denisa (25 de ani) are acum o altă relaţie, cu Răzvan Marin, 30 de ani, funcţionar bancar.

Nu locuiesc împreună, dar poate viitorul le va surâde.

Tot timpul însă blonda are o dilemă, la care doar Adrian Cristea poate da verdictul: "când va fi mare, copila noastră n-ar trebui să fie mândră de părinţii ei?". Fă ceva, Adriane!

image
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net