Fosta iubită îi face vodoo lui Fabbiani!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ghinionele se ţin lanţ de Cristian Fabbiani, fotbalist care a a făcut furori la venirea sa la River, dar care acum de abia mai "prinde" banca de rezerve.

Fostul atacant al celor de la CFR Cluj, considerat excesiv de gras, le-a mărturisit apropiaţilor că o bănuieşte pe Amalia Granata, femeia cu care a fost logodit, că apelează la magia neagră, pentru a-i face rău.

image

Un prieten bun al fotbalistului de la River Plate a dezvăluit presei din Argentina faptul că Amalia are în casă un afiş mare care îl înfăţişează pe Cristian şi în care înfige, zilnic, bolduri.

Fotomodelul suportă greu despărţirea de jucător şi, mai mult decât atât, nu vrea să accepte faptul că acesta are o căsnicie fericită alături de Victoria Vanucci, un superb model sud-american.

simeon stalpnicul png

Cuplul va avea şi un copil, Victoria anunţând de curând că este însărcinată. Atacantul lui River are o fetiţă, Uma, din relaţia cu Amalia Granata.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net