A fost plimbat mort cu taxiul

Ultima actualizare:

Taximetristul Adi Cordoş (32 de ani) şi victima, Lucian Lazăr (55 de ani) s-au întâlnit sâmbătă, în jurul orei 14.00, în faţa locuinţei taximetristului. Amândoi erau băuţi.

După ora 15.00, şoferul a cerut ajutor la firma Nova Taxi, spunând că are o problemă cu un pasager. El a solicitat intervenţia unui elicopter şi a unei ambulanţe. Când colegii i-au cerut localizarea poziţiei, Cordoş nu a mai răspuns.

Taximetristul a revenit, în jurul orei 15.30, spunând că are un decedat în maşină. Politiştii presupun că taxiul a ieşit în decor, în zona Borhanci, a tamponat câteva autoturisme, iar în urma impactului, probabil, victima Lucian Lazăr şi-a rupt gâtul şi a intrat în stop cardio-respirator.

La ora 16.00, poliţiştii şi ambulanţa au venit în faţa complexului Diana, din cartierul clujean Gheorgheni, unde parcase taximetristul. Întrebat cine este persoana decedată, Cordoş a spus că habar nu are.

Poliţiştii au constatat că şoferul  Adi Cordoş avea o alcoolemie de peste 1 la mie în aerul expirat. Colegii de la firma de taxi susţin că Adi Cordoş s-a plimbat circa o ora cu mortul în maşină.

Petru, unul dintre taximetriştii ajunşi printre primii la faţa locului, susţine că din taxiul lui Cordoş au coborât mai multe persoane. Maşina fusese văzută între timp şi în colonia Borhanci, la câţiva kilometri de locul în care a fost descoperit taxiul.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net