A fost găsită legendara creatură «chupacabra» - FOTO/VIDEO

Citeste tot despre: 

Îngrijitorul unui teren de golf din Texas este sigur că a făcut descoperirea secolului după ce, săptămâna trecută, a găsit un animal ciudat mort. El crede că este vorba despre creatura care a băgat spaima în fermierii spanioli din Statele Unite: "chupacabra"

Tony Potter a rămas şocat când a dat cu ochii de cadavrul unei creaturi nemaiîntâlnite pe terenul de golf Runaway Bay. Semăna cu un câine ridat, fără păr, dar picioarele, capul şi dinţii acestuia erau asemănători cu cei ai unui raton. În plus, coada era similară cu cea a unui oposum.

Bărbatul crede că animalul este nimeni altul decât legendarul "chupacabra", care ucide animalele fermierilor din sud-vestul ţării şi le suge sângele.

"E clar că nu este nici câine, nici coiot", a declarat Tony presei. Bărbatul a vrut să păstreze "prada" în congelator, dar soţia s-a opus ferm, aşa că Tony a dus-o la un centru pentru cercetarea animalelor din Bridgeport.

Vezi VIDEO cu misteriosul animal

Medicul veterinar care a luat creatura în primire n-a reuşit s-o încadreze într-o rasă cunoscută, dar a declarat că este un exemplar tânăr, cu caracteristici sexuale masculine. De asemenea, membrele posterioare ale animalului sunt mai dezvoltate decât cele anterioare, "asemeni unui cangur", după cum a afirmat specialistul.

Centrul a contactat numeroşi experţi pentru a examina misteriosul animal, dar până acum nimeni nu s-a înghesuit la studiu.

Mai citeşte:

Mielul cu faţă de om a şocat Turcia

Incredibil! Jumătate om, jumătate capră?

Capră mutant, cu șase picioare, trei penisuri și patru testicule

ŞOC! Monstrul din Panama nu are sângeLoading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1