Focşani: Și-a omorât concubina în bătaie în noaptea de Înviere

Ultima actualizare:

Ana Mihăilă de 19 ani și-a dat sufletul spre dimineață după ce a fost bătută cu pumnii și cu picioarele toată noaptea de concubinul ei, Marius Dumitru de 32 de ani. Şi concubinul fetei este de etnie romă.

"Incindetul s-a pretrecut pe fondul consumului de alcool dar şi pe fondul geloziei. Tânăra a fost bătută pe toată perioada serii. Noi am fost anunţaţi în cursul dimineţii prin serviciul unic de urgenţă 112", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Vrancea, inspector Bogdan Toader.

Două echipe de poliţişti şi procurori s-au deplasat la faţa locului pentru a investiga cazul. "Tânăra a decedat în urma loviturilor cauzatoare de moarte", ne-a mai spus purtătotul de cuvânt al IPJ Vrancea, inspector Bogdan Toader.

Făptaşul, Marius Dumitru a fost reţinut pentru 24 de ore cu propunere pentru arest preventiv de 29 de zile. Anchetatorii vor stabili în cursul zilei de mâine încadrarea faptei. Trupul neînsufleţit al Anei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Familia Anei se pregăteşte de înmormântare de în zilele de Paşte.

Aceasta este a doua persoană ucisă în Vrancea în doar o săptămână. La sfârşitul săptămânii trecute, o asistentă de 65 de ani a fost înjunghiată mortal în cabinetul în care lucra.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net