Florina Marincea, nebunii în vila lui Berlusconi - VIDEO

Citeste tot despre: 

Presa din Marea Britanie face noi dezvăluiri şocante în legătură cu viaţa amoroasă a premierului italian.

UPDATE Florina Marincea (26 de ani) este vedeta despre care scrie presa britanică, potrivit dezvăluirilor făcute de cei de la The Sun.

CLIIMA20101111_0101_1.jpg

Florina Marincea

Se pare că una dintre femeile lui Berlusconi ar fi o vedetă din România, prezentatoare a unui reality show, după cum relatează varianta online a ziarului "The Guardian".

Înregistrarea video, realizată în iulie, îl înfăţişează pe Lele Mora, cel care se presupune că i-a furnizat de-a lungul anilor dame de companie lui Berlusconi, în timp ce le conduce pe cele două tinere, o româncă şi o cubaneză, la o maşină cu geamuri fumurii la biroul său din Milano, după care se îndreaptă către casa lui Berlusconi, fără să oprească la un punct de control al poliţiei.

În momentul de faţă premierul Italian a pierdut mult în jocul politic, iar presa din Peninsulă speculează că acest lucru se datorează în special vieţii sale amoroase şi scandalurilor sexuale.

Mora este deja anchetat pentru favorizarea prostituţiei.

Politicienii din opoziţie au argumentat că Berlusconi se transformă el însuşi într-o persoană şantajabilă. "Există o oarecare uşurinţă cu care care femeile care susţin că sunt implicate în cazuri de prostituţie obţin acces la reşedinţa premierului", a declarat Luigi de Magistris, de la partidul Italia Valorilor.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1