Florin Costea marchează la Ada Nechita!

Ultima actualizare:

    Adriana Nechita
Adriana Nechita

Florin Costea (24 de ani) are gusturi alese. Originar din Râmnicu Vâlcea, golgeterul Craiovei a pus ochii pe cea mai frumoasă handbalistă de la Oltchim, Ada Nechita (26 de ani), iar cei doi trăiesc de aproximativ două luni o frumoasă poveste de dragoste.

De când extrema naţionalei de handbal i-a căzut cu tronc, atacantul formaţiei din Bănie nu prea a ratat nici un meci al Oltchimului. Şi, nu de puţine ori a fost văzut în Sala Sporturilor "Traian" făcând galerie fetelor pregătite de Radu Voina. Florin şi-a făcut apariţia chiar şi la antrenamentele ei.

A aşteptat-o pe Ada până la final, apoi a dus-o cu maşina acasă. Mai mult decât atât, cei doi au fost zăriţi recent ţinându-se de mână pe străzile din Râmnicu Vâlcea.

Fotbalistul şi handbalista refuză momentan să vorbească despre relaţia dintre ei, însă unul dintre colegii golgeterului din Bănie a confirmat că Florin şi Ada formează un cuplu. "E adevărat, sunt împreună, deşi nu înţeleg cum Florin a reuşit să păcălească o fată atât de frumoasă!", a spus un apropiat al atacantului.

simeon stalpnicul png

Ada s-a căsătorit în urmă cu trei ani cu Cătălin Olteanu, fost fotbalist la Electra Râmnicu Vâlcea. La doar un an de la nuntă, soţul frumoasei handbaliste a fost arestat pentru organizare de grup infracţional şi fraudă pe internet în celebrul dosar „Malware», la care au lucrat chiar şi agenţi FBI.

Ca urmare a acestui fapt, relaţia celor doi s-a deteriorat, iar divorţul a survenit destul de repede. Rămasă singură, Ada e devenit protagonista mai multor pictoriale „incendiare". Mai nou visează la o carieră în media.

„Pe viitor, poate voi încerca ceva în televiziune, pentru că mă atrage mult acest domeniu. Momentan, handbalul este însă pe primul loc pentru mine", a spus recent Nechita.

Despre trecutul amoros al lui Florin Costea nu se ştiu prea multe lucruri. În urmă cu opt luni, atacantul Craiovei a fost surprins de paparazii unui tabloid în clubul Bamboo din Mamaia în compania Loredanei Lică, o tânără din Râmnicu Vâlcea, cu un trecut dubios.

Mamă a unui copil, Loredana ar fi fost cuplată în timp cu câţiva interlopi cunoscuţi din Oltenia. "Am fost fotografiaţi când purtam o simplă discuţie, dar între noi nu a existat niciun fel de relaţie".

Cine este Florin Costea

Data naşterii: 16.05.1985

Locul naşterii: Dăgăşani (Vâlcea)

Post: atacant

Înălţime şi greutate: 184 cm/ 77 kg

A fost golgeterul: Ligii I (sezonul 2008/2009)

A fost dorit de: Borussia Dortmund, Atletico Madrid, Celtic, FC Koln ori Steaua

Este evaluat la: 5 milioane de euro!

Cine este Adriana Nechita

Data naşterii: 14.11.1983

Locul naşterii: Băileşti (Dolj)

Înălţime şi greutate: 1,72 metri/ 62 de kilograme

Palmares:

- a câştigat Cupa Cupelor în 2007- este multiplă campioană naţională- finalistă a Cupei Cupelor (2002)- a marcat 66 de goluri în Liga Campionilor

Ada Nechita este una dintre cele mai frumoase jucătoare de handbal de la Oltchim

simeon stalpnicul png

Relaţii celebre între sportivi

Mircea Sandu (fotbal)- Ileana Arghir (handbal)Emeric Ienei (fotbal)- Ileana Gyulai (scrimă)Ion Ţiriac (tenis)- Victoriţa Dumitrescu (handbal)Toni Doboş (fotbal)- Georgiana Dumitrescu (volei)

Alexandru Boc (fotbal)- Elena Butnariu (volei)Adrian Ungur (tenis)- Liana Balaci (tenis)Gilberto Amaury de Godoy Filho (volei)- Cristina Pârv (volei) Florin Verigeanu (fotbal)- Maria Torok (handbal)

Mircea Leonte (rugby)- Aurora Niculescu (handbal)Nicolae Mărăşescu (atletism)- Natalia Andrei (atletism)Dorin Melinte (atletism)- Doina Melinte (atletism)Costel Grasu (disc)- Nicoleta Grădinaru (disc) Aurel Bulgariu (handbal)- Mihaela Vnucov (volei)

Citeşte şi:

Ada Nechita, fotomodel în China!

Ada Nechita vrea carieră în televiziune

Florin Costea: «M-am şters de noroi!»

Şocant! Florin Costea l-a "trimis" şi el la puşcărie pe Augustus Constantin!

„Nu avem nicio şansă să evităm retrogradarea, dacă ne mai arbitrează aşa"

image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net