Fiul ultimului rege italian, proxenet de lux

Ultima actualizare:

Prinţul, care şi-a petrecut mai bine de 50 de ani în exil, a fost arestat la 16 iunie 2006 pentru corupţie, jocuri trucate în cazinouri şi proxenetism.

El a stat în închisoare timp de o săptămână, apoi a fost plasat în arest la domiciliu la Roma, după ce şi-a recunoscut parţial faptele.

În timp ce se afla în penitenciar, moştenitorul casei de Savoia a spus procurorilor că a fost un "maniac sexual", dar le-a cerut să nu-i spună acest lucru soţiei sale, Marina Doria, deoarece au avut "o căsnicie fericită timp de peste 45 de ani".

Convorbirea telefonică dintre Victor Emmanuel şi un prieten, în care prinţul spunea că o damă de companie merită să fe "pălmuită zdravăn", dacă nu-şi îndeplineşte datoriile, a fost înregistrată.

Fotografii ale moştenitorului casei de Savoia în timp ce introducea în buzunar un plic ce conţinea 10.000 de euro, care ar fi fost partea sa de profit în afaceri necurate, au fost date publicităţii de ziarele italiene.

Judecătorul Luigi Barrella din Potenza a hotărât că există suficiente probe pentru ca prinţul şi alte cinci persoane să fie trimişi în judecată pentru conspiraţie în vederea săvârşirii de infracţiuni şi corupţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net