Fiţe de vedetă, peste Prut! Raicu, nu te amesteci cu lumea?

Citeste tot despre: 

Andreea Raicu este tratată ca o prinţesă, la Chişinău, în calitate de membră a juriului la emisiunea „Fabrica de staruri". Sâmbătă, vedeta a fost îmbarcată în avion mai devreme decât ceilalţi pasageri, iar stewardesele au roit în jurul ei pentru a-i satisface toate poftele.

Andreea e o mai veche cunoştinţă de-a moldovenilor de peste Prut, aceasta prezentând ediţia de anul trecut a emisiunii „Fabrica de staruri", difuzată de două posturi tv din Chişinău, Prime şi 2 Plus.

Onorariul a fost mai mult decât mulţumitor, Raicu încasând la acea vreme aproximativ 10.000 de euro. Acum, deşi este doar membră a juriului, ea este în continuare răsfăţată de producătorii moldoveni, care îi fac şederea cât mai plăcută.

Este tratată ca o prinţesă, are maşină la dispoziţiei, este cazată la un hotel de lux din Chişinău, iar în avion are privilegiul să urce prima, evitând astfel îmbulzeala.

Cei care au călătorit sâmbătă, în acelaşi avion cu Andreea au fost surprinşi să o vadă în compania unui bărbat arătos, pe al cărui umăr vedeta şi-a odihnit adesea capul.

Cei doi au vorbit pe un ton mieros şi şi-au zâmbit tot timpul, semn că nu sunt doar simpli amici.

Dan Negru i-a luat locul Andreei la Chişinău

Dan Negru este în culmea fericirii căci are o nouă sursă de venit, în calitate de prezentator al emisiunii „Fabrica de staruri".

El a fost ales să prezinte al doilea sezon al acestui program de divertisment: „Acum, am trei emisiuni pe cap, două la Antena 1 şi una la Chişinău. Pentru aceasta din urmă a trebuit să cer acordul şefei mele Camelia Voiculescu", ne-a declarat Dan, care face naveta săptămânal la Chişinău.

Mai citeşte:

Andreea Raicu revine în «Efect 30»

Andreea Raicu a fost ofertată de postul Kanal D

Iat-o pe Andreea Raicu la carnavalul de la Veneţia!

Raicu visează la vacanţa exotică, înzăpezită în maşină

Andreea Raicu, în casa designerului Louis Vuitton - VIDEO

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1