Filmul "Iron Man 2" este liderul box-office-ului internaţional! - VIDEO

Citeste tot despre: 

Filmul "Iron Man 2" ocupă primul loc în box-office-ul nord-american, având încasări de 133,6 milioane de dolari, iar în total, de peste tot în lume, de 194 de milioane de dolari, informează movies.yahoo.com.

"Iron Man - Omul de oţel 2" se află pe poziţia a cincea într-un clasament al celor mai bune debuturi din istoria Hollywood-ului, relatează antena3.ro.

Pelicula spune povestea omului de afaceri Tony Stark (Robert Downey Jr.) care, după ce şi-a dezvăluit întregii lumi identitatea, este presat de mass-media şi chiar de public să-şi doneze costumul imbatabil oamenilor de ştiinţă şi armatei.

Însă el nu prea vrea acest lucru, deoarece se teme că armura va ajunge în mâini greşite.

Astfel, pe măsură ce Guvernul încearcă să creeze un costum dublicat, cu ajutorul lui Hammer (Sam Rockwell), rivalul lui Stark, prietenul foarte bun al lui Tony, Jim Rhodes (Don Cheadle), este pus în mijlocul conflictului.

Între timp, un personaj nou şi misterios pe nume Ivan Vanko (Mickey Rourke), ce-şi uneşte forţele cu Hammer, vrea să-l distrugă cu orice preţ pe Iron Man.

Aşadar, timpul nu mai trebuie pierdut, iar Stark are nevoie de tot ajutorul posibil. Aici intervine şi frumoasa lui asistentă (Scarlett Johansson).

Pe locul 2 se poziţionează "Coşmarul de pe Elm Street/ A Nightmare on Elm Street", remake-ul filmului de groază, cu încasări de 9,2 milioane de dolari.

Pelicula 3D "Cum să îţi dresezi dragonul/ How To Train Your Dragon", s-a clasat pe locul 3, cu încasări de 6,8 milioane de dolari, informează antena3.ro

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1