Filmările la "Sherlock Holmes 2" vor începe în octombrie! - VIDEO

Ultima actualizare:

Deşi iniţial filmările au fost programate pentru luna decembrie, Jude Law - ce l-a interpretat pe Dr. Watson în prima parte - spune că e posibil să înceapă munca în octombrie: "Se pare că vom filma al doilea "Sherlock Holmes" în octombrie".

Cu toate astea, Jude mărturiseşte că nu ştie care va fi povestea, dar moare de curiozitate să afle ce roman despre aventurile detectivului va alege Ritchie şi echipa sa, pentru a-l adapta pentru marele ecran, informează www.femalefirst.co.uk.

Actorul a spus celor de la Empire Online: "Nu ştiu încă unde ne va purta povestea, dar există multe romane "Sherlock Holmes" din care putem alege".

Chiar dacă prima peliculă, în care a jucat şi Robert Downey Jr., a fost un adevărat succees, Law spune că nu i-ar fi păsat oricum.

Vezi mai jos trailerul primului "Sherlock Holmes"

"M-am distrat atât de tare la filmări, încât întrebarea dacă vor ieşi bani din asta nu a fost printre priorităţile mele.

Evident că am fost bucuros în momentul în care filmul a devenit un succes, dar în mod special pentru că asta-mi va da oportunitatea să lucrez cu Robert şi Guy iar".

Citeşte şi:

Filmul ”Sherlock Holmes” va fi un adevărat succes al anului 2010

image
image
image
image
image
image
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net