Filmările la "Batman 3" vor începe în martie 2011! - VIDEO

Ultima actualizare:

Pelicula deja a fost programată pentru o lansare în vara lui 2012, dar nu s-a auzit nimic despre când vor începe filmările, informează www.femalefirst.co.uk.

Însă Geoff Bucher, un reporter de la Times, a dezvăluit că-l va intervieva pe Christopher Nolan şi a scris pe blogul său: "Viitorul arată fascinant pentru autorul în vârstă de 39 de ani şi plănuiesc să-l întreb despre cel de-al treilea film "Batman", la care va începe filmările în Martie.

Aceasta este o veste bună pentru toţii fanii supereroului, deoarece în 2008-2009 viitorul francizei nu arăta prea bine şi nu se ştia dacă Nolan va reveni pe scaunul regizorului".

David Goyer, cel care a scris "Batman Begins" şi "The Dark Knight" deja lucrează la scenariu, ce momentan este păstrat secret.

Cu toate astea, zvonurile spun că Joseph Gordon Levitt va apărea în rolul lui "The Riddler", rol ce li s-a oferit în trecut actorilor precum Eddie Murphy sau Johnny Depp.

Însă, Nolan a recunoscut că personajul "The Joker" nu va mai apărea şi nu va mai fi dat la nimeni, după moartea lui Heath Ledger în 2008.

"The Dark Knight" a avut un foarte mare succes pe plan mondial, cu un profit de 1 miliard de dolari şi cu un Oscar postmortem pentru "Cel mai bun actor în rol secundar", dedicat lui Ledger.

Urmăreşte trailerul filmului "The Dark Knight"

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net