FIFA: 'România, surpriza preliminariilor'

Ultima actualizare:

de Cezar Uricec

FIFA consideră că remiza dintre Franţa şi România, scor 1-1, din Grupa a 7-a a preliminariilor pentru turneul final din Africa de Sud, este cea mai mare surpriză înregistrată sâmbătă, în cadrul partidelor de calificare la CM din 2010.

"Ţinută în şah pe teren propriu de România, Franţa nu mai deţine acum controlul asupra propriului său destin şi nu mai este sigură că poate obţine locul 1 în Grupa a 7-a, care ar califica-o la turneul final din 2010. 'Cocoşii' au reuşit să deschidă scorul prin Thiery Henry, dar au trebuit să se mulţumească doar cu un singur punct, după autogolul lui Julien Escude. Numele mari din ofensiva francezilor nu au reuşit să aducă victoria. Echipa lui Raymond Domench trebuie să învingă Serbia miercuri pentru a-şi asigura măcar un loc în play-off-ul pentru Campionatul Mondial", notează site-ul forului internaţional.

Echipa naţionala a României a terminat, sâmbătă, la egalitate, scor 1-1, în deplasare, cu Franţa, pentru a treia oară în ultimul an, însă mai are şanse infime de calificare la CM 2010, cu trei jocuri înainte de finalul campaniei.

Clasamentul Grupei a 7-a: 1. Serbia 18p, 2. Franţa 14p, 3. Austria 10p, 4. Lituania 9p, 5. Romania 8p, 6. Insulele Feroe 1p (toate echipele au disputat câte 7 meciuri).

Următoarea etapă: Insulele Feroe - Lituania, Serbia - Franţa, România - Austria (9 septembrie, ora 20:45, stadionul Steaua).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net