Fetele de la Antene, mereu aproape de fotbalişti!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Rivalitate mare între fotbalişti şi în afara terenului. De ceva timp, jucătorii români duc o adevărată bătălie pentru a le cuceri pe frumoasele vedete ale posturilor TV.

Concidenţă sau nu, aceştia s-au orientat cu precădere către prezentatoarele emisiunilor sau ştirilor de la Antene. Fotbaliştii fac ce fac şi pun mâna pe cele mai în vogă fete de la televizor.

Cristi Chivu, Ciprian Marica, Lucian Goian, Claudiu Niculescu, Gabi Popescu sau N'Doye sunt doar câţiva dintre cei care au văzut, au plăcut şi au avut domnişoare care apar pe „sticlă" în trustul lui Dan Voiculescu.

Tonul relaţiilor serioase a fost dat de căpitanul naţionalei, Cristi Chivu. Foarte atent la ştirile sportive, acesta a fost cucerit de prezentatoarea lor, Adelina Elisei.

Cristi o remarcase pe Adelina încă din perioada în care jurnalista lucra la o agenţie de ştiri, însă relaţia lor a început mult mai târziu. Sunt împreună din 2007, în 2008 au făcut nunta şi au şi o fetiţă Natalia, acum în vârstă de un an.

Adelina şi Cristi îşi doresc o familie cât mai numeroasă, aşa că „lucrează" intens la acest aspect. Fotbalistul lui Inter îşi doreşte nu mai puţin de trei copii.

Marica «marchează» la Vandici

Ciprian Marica a luat şi el exemplu colegilor săi de breaslă. A lăsat-o pe Gina Pistol pentru una dntre frumoasele de la trustul Intact.

simeon stalpnicul png

Fotbalistul lui Stuttgart are de câteva luni o relaţie cu Ilinca Vandici, cea care moderează emisiunea „Stele sub lupă", de la Antena 2. Deşi sunt la început de drum împreună, cei doi şi-au făcut planuri. Până să se materializeze, Ilinca face naveta Bucureşti - Stuttgart, pentru a fi cât mai des aproape de iubitul ei.

Mai citeşte:

Ilinca Vandici: «Marica m-a cucerit cu zâmbetul»

Ilinca Vandici l-a vindecat pe Marica

Ce spaimă pe Ilinca lui Marica!

Ce fericită e Vandici după golul lui Marica!

Ilinca Vandici se oferă lui Marica

Vandici şi Marica, amor cu năbădăi

Claudiu Niculescu, la «conferinţa» Dianei

Dinamovistul Claudiu Niculescu nu a regretat orele petrecute în faţa televizorului. Şi asta pentru că de acolo şi-a ales nevasta! Relaţia atacantului cu actuala prezentatoare a emisiunii „Conferinţa de presă", de la Antena 2, a fost privită la început cu mult scepticism.

simeon stalpnicul png

Totuşi, ei le-au dat peste nas tuturor câtcotaşilor. S-au căsătorit în vara lui 2007, apoi au devenit părinţii un băieţel pe care l-au botezat David Cristian. Înainte de Claudiu, Diana a mai fost combinată cu Miu, Falemi sau Neaga trecând prin patul fostei VJ-iţe MTV.

Mai citeşte:

Diana Munteanu a avut interzis la sarcină

Diana: «M-a cerut de nevastă de 8 Martie!»

N'Doye şi-a înşelat nevasta cu Luiza Bogdan?

Despre dinamovistul Ousmane N'Doye se spune că ar fi avut o relaţie pasageră cu Luiza Bogdan, prezentatoarea ştirilor sportive matinale la Antena 1. Au fost chiar surprinşi împreună de paparazzi, însă amândoi au negat existenţa unei relaţii intime.

simeon stalpnicul png

Mijlocaşul senegalez este însurat, iar soţia şi copilul său locuiesc la New York. În ultima vreme, N'Doye s-a afişat alături de Erika, un fotomodel de origine senegaleză.

Mai citeşte:

Amanta lui N'Doye «joacă» la Dinamo

N’Doye, din cantonament direct în club

Maşina lui Torje, deszăpezită de N'Doye

Ousmane N'Doye s-a pierdut în pădure!

Gabi Popescu s-a mutat la Crina

Prezentatoarea ştirilor spotive ale Antenei 1, Crina Abrudan, l-a cucerit pe fostul fotbalist Gabi Popescu. Sportivul oltean a cunoscut-o pe Crina în 2007, iar de la începutul lui 2008 au început să iasă împreună.

simeon stalpnicul png

Relaţia lor a evoluat relativ repede, aşa că s-au mutat împreună. Încă nu şi-au făcut planuri de căsătorie, însă nici nu resping categoric această idee.

Mai citeşte:

Crina Abrudan şi-a umplut casa cu acvarii

Goian şi-a luat reporter

În vârstă de 26 de ani, dinamovistul Lucian Goain a pus ochii pe Anda Banu, reporter şi prezentator la GSPtv şi Antena 1. La doar şase luni după ce s-au „cuplat", au decis să facă pasul cel mare şi s-au logodit.

Mai citeşte:

Lucian Goian, logodnă în blugi

Lucian Goian se însoară cu o ziaristă!

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net