Femeile cumpără haine mai sexy când sunt la ovulaţie!

Ultima actualizare:

Oamenii de ştiinţă au demonstrat că femeile aleg haine şi accesorii mai sexy  sau extravagante atunci când sunt la ovulaţie, după ce li se arată fotografii cu femei atrăgătoate din împrejurimi, dar şi mai puţin atrăgătoare, de la peste 1.500 de km depărtare.

Participantele care ovulau au ales inconştient fotografiile cu femei foarte sexy, în timp ce restul, nu, relatează France24.

"Femeile care ovulează au tendinţa de a alege produse mult mai extravagante, tocmai pentru a învinge concurenţa.", spune Kristina Durante,autoarea studiului.

Practic scopul este de a atrage cel mai bun partener amoros, în acel moment. Prntru asta, "are nevoie să întrunească atractivitatea femeilor din zonă, tocmai pentru a atrage atenţia bărbaţilor asupra sa", spune durante.

De exemplu, dacă o femeie din New York "vânează" un bărbat din Manhattan sau Brooklyn, o posibilă rivală din Los Angeles nu reprezintă o rivală de temut.

Comercianţii şi specialiştii în marketing ar trebui să acorde o importanţă majoră fenomenului ovulaţiei, care are o influenţă aparte asupra comportamentului femeilor.

"Pentru apoximativ cinci sau şase zile în fiecare lunp, femeile care ovulează normal vor tinde să cumpere produse care le îmbunătăţesc în mod spectaculos imaginea", susţine Durante. Aici nu vorbim numai despre haine, ci şi despre accesorii, cosmetice, suplimente, produse de fitness şi proceduri medicale, indică studiul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net