În februarie, faceţi sex pe marginea patului

Ultima actualizare:

    Calendarul sexual al anului 2014
Calendarul sexual al anului 2014

Uitaţi de monotonie în dormitor! Vechea poziţie a „misionarului” e de pe vremea străbunicilor. Fiţi creativi şi inventivi pentru că ce poate fi mai plăcut decât o partidă bună de sex cu partenerul. Renunţaţi la inhibiţii şi încercaţi să vă provocaţi partenerul în jocuri sexuale care au un unic scop: plăcerea amândurora, ne îndeamnă sexologii britanici citaţi de „The Sun”.

Februarie

Poziţia fata deasupra, băiatul pe marginea patului, faţă în faţă asigură o penetrare eficientă. Libertatea de mişcare a femeii aduce un element de surpriză pentru partenerul obişnuit să impună el ritmul. Asta face jocul mai plăcut. Chiar dacă afară, troienele sunt cât casa...

Martie - sex în linguriţă

Bărbatul se aşază în spatele partenerei, ea îşi pune un picior deasupra şi penetrarea este una perfectă. Pentru cuplurile mai sportive, fata se poate rostogoli peste partener şi jocul continuă. Dacă partenera e prea grea, se poate ajuta de coate şi picioare. E ideală pentru luna în care se mai măreşte ziua.

Aprilie - savurosul «69»

E luna păcălelilor! Folosiţi-vă gura într-un sens constructiv şi veţi primi o replică pe măsură. Sexologii americani susţin că practicarea acestei poziţii în luna aprilie creşte încrederea în sine şi performanţele intelectuale. Şi asta pentru că de obicei sexul oral reciproc e folosit doar ca preludiu în restul anului.

Mai - drepţi, ca la armată

S-a mai încălzit afară şi nu mai staţi în şosete prin casă. Aşa că: Drepţi! Treceţi lângă şifonier, proptiţi-vă partenera cu faţa la perete şi... asiguraţi-vă că e bine ancorată. Penetraţi-o! Clipele petrecute vor fi de neuitat. Pentru mai multă plăcere, întoarceţi partenera cu faţa la voi şi jucaţi-vă în continuare!

Iunie - femeia deasupra

Domnilor, e bine ca o lună pe an femeia să fie deasupra. Căldura de afară vă face să năduşiţi din greu şi să deveniţi lipicioşi. Lăsaţi-o să stea deasupra cu faţa sau cu spatele şi să controleze ea ostilităţile. Poziţia oferă un orgasm de neuitat „călăreţei", iar „călăritului" o privelişte de vis.

Iulie - pe la spate

În termeni populari, poziţia se numeşte „capră", la români, iar la englezi „căţeluşul". Penetrarea se face pe la spatele partenerei în pat sau pur şi simplu, pe jos. Femeia imprimă ritmul şi bărbatul ţine contră pentru a armoniza consumul de energie pe întreaga durată a partidei.

August - la duş

Zăpuşeală mare! Dacă iarna nu aveaţi chef pentru că vă simţeaţi sleiţi, în luna lui cuptor aveţi chef, dar nu vă vine să faceţi pentru că sunteţi toropiţi. De ce să nu îmbinaţi utilul cu plăcutul şi vă răcoriţi în timp ce faceţi sex. La duş în picioare puteţi face o recapitulare a poziţiei „drepţi" sub jetul fierbinte de apă!

Septembrie - cocoţată pe masă

Folosiţi masa sau biroul din cameră pe post de suport. Femeia se aşază pe marginea mesei cu faţa la partener şi desface picioarele. Jocul nu se termină decât atunci când ambii parteneri sunt complet satisfăcuţi. Pentru o şi mai mare plăcere femeia îşi poate pune picioarele pe umerii partenerului!

Octombrie - ghemuiţi

Deja toamna a venit şi covorul de frunze ne inspiră. Aşezaţi-vă amândoi în genunchi în pat, el se poziţionează în spatele ei şi o penetrează din această poziţie. Îmbrăţişarea îl transformă pe bărbat într-o veritabilă păturică. Evoluţia firească poate fi, trecerea în poziţia „căţeluşului"...

Noiembrie - foarfeca

E timpul pentru ceva nou. Ziua s-a scurtat şi nopţile răcoroase îmbie la romantism. Strecoară-ţi picioarele în faţa şi prin spatele partenerei, iar ea face acelaşi lucru. Penetreaz-o adânc. Această poziţie este recomandată numai în pat întrucât nivelul de fricţiune dintre corpuri este ridicat.

Decembrie - cu mască, fără mască

E frig afară şi iarna a venit. Se apropie Revelionul şi Sărbătorile de iarnă. Folosiţi lenjerie intimă sexy, faceţi sex purtând măşti şi recapitulaţi toate poziţiile în care v-aţi specializat peste an. Nu uitaţi să înmiresmaţi dormitorul cu uleiuri afrodisiace, frişcă şi lumânări.

Ioana îţi răspunde la toate întrebările despre sex. «Ejaculez după doar un minut. Ce să fac?»

Top poziţii sexuale preferate de femei care garantează plăcere maximă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net