Fata de la Meteo din Click! dă sfaturi erotice: «Sexul în trei, o experienţă periculoasă!»

Ultima actualizare:

    Raluca Podea  este “consilieră  în amor”
Raluca Podea este “consilieră în amor”

Să faci sex în trei nu este deloc uşor, mai ales atunci când a treia persoană intră în relaţia ta "cu bocancii". Orice bărbat visează să facă sex în trei, dar tu eşti pregătită să-i satisfaci iubitului această dorinţă? Iată câteva aspecte de care e bine să ţineţi cont atunci când decideţi să mai includeţi pe cineva în dormitor.

Nu aduceţi în pat o prietenă de-a voastră! Foarte rare sunt cazurile în care un bărbat ar accepta un alt bărbat în patul vostru, aşa că cel mai probabil ar trebui să te gândeşti la o femeie dacă vrei să faceţi sex în trei.

Oricum, nu ar fi indicat să aduceţi o prietenă în dormitorul vostru, pentru că experienţa va duce cu siguranţă la gelozie, mai devreme sau mai târziu.

Dar nu uita, dacă nu eşti sigură că vrei să faci acest pas, mai bine nu-l face!

Alegeţi de comun acord cealaltă femeie! E bine ca amândurora să vă placă fata pe care vreţi s-o invitaţi la o partidă de sex cu voi.

Chiar dacă el vrea musai o blondă, iar tu o brunetă, ideal e să cădeţi de acord asupra acelei femei alături de care vă veţi face de cap.

Şi, sfatul meu, mai bine e o fată care să-ţi placă ţie, nu şi lui.

În felul acesta vei sta mai relaxată şi nu te vei gândi mereu dacă are de gând să te înşele pe viitor cu fata respectivă.

Stabiliţi de la bun început câteva reguli! După ce aţi stabilit că vreţi să faceţi sex în trei şi aţi găsit şi o a treia persoană, stabiliţi nişte reguli, mai ales pentru a evita viitoarele gelozii sau chiar certuri.

Spune-i partenerului cerinţele tale şi ajungeţi la un consens. Eu, de exemplu, nu aş fi de acord ca el să o sărute şi pe ea pe gură.

Nu includeţi a treia persoană şi în viaţa de cuplu! Odată ce partida s-a terminat, cea de-a treia persoană poate participa la o discuţie despre ce tocmai s-a întâmplat - însă o discuţie despre actul sexual şi atât - apoi poate pleca.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net