Fata de la Meteo din Click! dă sfaturi erotice: «Poartă tocuri înalte ca să-l dai pe spate!»

Ultima actualizare:

    Raluca Podea este consilieră în amor.
Raluca Podea este consilieră în amor.

Trebuie să-ţi surprinzi iubitul nu doar în dormitor, ci şi în viaţa de zi cu zi. Doar nu vrei să se uite după altele, nu-i aşa? Ei bine, în această ediţie îţi ofer câteva ponturi menite să-ţi fie de ajutor şi să-i menţină lui interesul doar asupra ta, nu şi asupra alteia.

Surprinde-l cu un decolteu generos! Chiar dacă te simţi extrem de confortabil atunci când porţi tricouri sau bluze lejere, încearcă, măcar o dată pe săptămână, să alegi o rochie sau o bluză cu vedere la bust, cu un decolteu care să te facă irezistibilă.

Aşa că, atunci când ieşiţi cu prietenii la o bere sau chiar voi doi singuri, la un film sau la o plimbare în mall ori în parc, alege o piesă vestimentară extrem de decoltată.

Privirile celorlalţi, care vor rămâne aţintite în zona sânilor tăi, îl vor incita la maximum şi îl vor face să te dorească arzător.

Renunţă la sutien! E mai bine fără. Cu cât mai puţin material există între iubitul tău şi sânii tăi, cu atât e mai bine.

Faptul că-ţi poate distinge forma naturală a sânilor prin tricou îi va face imaginaţia să o ia razna.

Poartă pantofi cu toc înalt! De când se ştiu, femeile au arătat de două ori mai sexy atunci când au încălţat pantofi sau sandale cu toc ameţitor!

Forma piciorului arată mai armonioasă şi mult mai senzuală, aşa că renunţă la ghete sau la pantofii cu talpă plată în favoarea unora cu tocuri înalte. Imaginea unei femei pe tocuri îi dă gata, întotdeauna, pe bărbaţi.

Adoptă, uneori, ţinuta business. Imaginea unei femei de afaceri sofisticate, îmbrăcată ireproşabil, îl va atrage cu siguranţă.

Nu ţi s-a întâmplat niciodată să-l surprinzi privindu-te cu alţi ochi atunci când tocmai veneai de la un interviu, îmbrăcată sobru, fără prea multă piele la vedere?

Ei bine, trebuie să reeditezi acest moment. Poartă o vestimentaţie tipică unei femei inabordabile şi-l vei înnebuni pe iubitul tău, garantat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net