Fata de la Meteo din Click! dă sfaturi erotice: «Bănuieşti că el are amantă?»

Ultima actualizare:

    Raluca Podea  este “consilieră  în amor”
Raluca Podea este “consilieră în amor”

Monotonia este o problemă serioasă în cuplu, nu trebuie ignorată. Trebuie să iei urgent măsuri, dacă simţi că s-a "instalat". Ai putea chiar să-ţi pierzi bărbatul, căci el va dori să găsească ceva nou, la altă femeie. Uite ce trebuie să facă dacă bănuieşti că iubitul tău are o amantă:

Pregăteşte-i o surpriză! Monotonia exact asta e: lipsa de surprize. Dacă formaţi un cuplu de mult, înseamnă că vă cunoaşteţi deja foarte bine. Sigur că e bine să vă ghiciţi gândurile, dar câteodată trebuie să fiţi imprevizibili, altfel intervine monotonia. Dacă vrei să te asiguri că nu vei avea de suferit, pregăteşte-i o surpriză, atunci când se aşteaptă mai puţin. Ce-ai zice, de exemplu, ca astă- seară să-l aştepţi sumar îmbrăcată, cu o cină romantică?

Spune-i ce te apasă! Câteodată e bine să iei taurul de coarne şi să-ţi înfrunţi temerile. Dacă bănuieşti că are o amantă, spune-i deschis acest lucru. Încearcă să te pregăteşti dinainte, ca să nu faci vreo criză, indiferent ce răspuns vei primi. Dacă îţi va răspunde "Da", nu plânge în faţa lui. Ai timp suficient să o faci, după ce rămâi singură Până la urmă, ia partea plină a paharului. Dacă nu abordai subiectul, nu aflai şi ai fi suferit mai mult...

 Arată-i că eşti mai bună! Dacă ai certitudinea că el te trădează, dar ţii atât de mult la relaţia voastră încât poţi trece peste infidelitatea iubitului pentru a o salva, atunci arată-i lui că tu eşti mai bună decât orice altă rivală. Gândeşte-te care crezi tu că ar fi punctele tale slabe, în ochii lui, şi încearcă să te schimbi. Dragostea merită orice sacrificii!

 Fugi şi nu te mai întoarce! Doar dacă eşti sigură că iubitul tău are o relaţia cu altcineva, în paralel cu relaţia voastră, şi dacă nu crezi că mai poţi face ceva, părăseşte-l! Cine înşală o dată o va face sigur şi a doua oară, poate şi a treia. Nu te gândi că ai ceva de pierdut. Viitorul ţi-a rezervat, sigur, ceva mai bun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net