Fată de 14 ani din Spania, exploatată sexual de un grup de români

Ultima actualizare:

Familia sa, din Madrid, anunţase dispariţia fetei, iar autorităţile au găsit-o în localitatea Arroyo de San Servan, din Badajoz. 12 persoane au fost arestate, printre care proxeneţi şi clienţi, conform unui comunicat al delegatei de Guvern în Extremadura, Carmen Pereira, scrie El Mundo.

Conform cotidianului "Hoy", fata s-a îndrăgostit de un tânăr de naţionalitate română, în vârstă de 22 de ani, care a convins-o să plece cu el în localitatea respectivă din Extremadura. Aici, povestea de dragoste dintre cei doi s-a transformat în coşmar. Ziua trăia înghesuită într-o casă, alături de sechestratorii săi, iar noaptea era obligată să se prostitueze.

Cinci români şi şapte spanioli arestaţi

Într-o conferinţă de presă cu ocazia campaniei de trafic de Sărbători, la întrebările jurnaliştilor, delegata de Guvern a precizat că acest caz este sub secret de sumar, dat fiind că încă nu este finalizată ancheta şi nu sunt excluse noi arestări.

Pereira a anunţat că cinci dintre arestaţi sunt români, aceştia fiind reţinuţi pentru reţinerea ilegală a fetei, pe care au obligat-o să menţină relaţii sexuale contra cost la o adresă din localitatea din provincia Badajoz, iar ceilalţi şapte sunt spanioli, "clienţi" ai fetei.

Poliţia Locală din Arroyo (Extremadura) a colaborat cu Garda Civilă la eliberarea minorei de 14 ani şi la arestarea presupuşilor sechestratori, care au fost puşi la dispoziţia judecătorilor.

image
image
image
image
image
image
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net