Fanii croaţi ai echipei Dinamo Zagreb se tem de sârbii din Banat şi poliţiştii de la Rutieră

Ultima actualizare:

    Suporterii croaţi ai echipei Dinamo sunt foarte fanatici
Suporterii croaţi ai echipei Dinamo sunt foarte fanatici

Oficialii clubului Dinamo Zagreb susţin că meciul de joi cu FC Timişoara, din Liga Europa, este unul cu grad de risc ridicat pentru fani din cauza faptului că Banatul este populat de foarte mulţi sârbi şi ar putea apărea incidente între cele două părţi, informează presa din Croaţia.

"Trebuie să fim atenţi la meci în ceea ce priveşte partea organizatorică. În Timişoara locuiesc foarte mulţi sârbi şi vă daţi seama că oricând se poate găsi un motiv care să îi provoace. Partida este una cu grad de risc ridicat. Se pare că numărul fanilor care ne vor încuraja va fi de la 500 la 1.000, fiecare bilet urmând să coste 8 euro", a spus directorul sportiv Damir Vrbanovic.

Presa din Zagreb îi atenţionează pe fanii lui Dinamo să nu meargă la Timişoara cu maşinile personale deoarece sârbii din Banat, fani ai lui Steaua Roşie sau Partizan, ar putea să îi atace şi să le provoace daune, dar şi din cauza faptului că poliţiştii români "încearcă prin toate mijloacele să găsească o neregulă pentru a te amenda. Dar dacă le plăteşti o sumă de cinci ori mai mică, pot scăpa fără amendă. Deşi România este în Uniunea Europeană, unele obiceiuri au rămas la fel".

Partida FC Timişoara-Dinamo Zagreb, din Grupa A a Ligii Europa, se va disputa joi, la ora 22:00, pe stadionul Dan Păltinişanu.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net