Familia sinucigaşului de la metrou crede că a fost un accident

Ultima actualizare:

Ionel Coman, bărbatul în vârstă de 43 de ani, care din primele date se pare că ar fi vrut să se sinucidă aruncându-se în faţa metroului, vineri seara, în staţia Izvor, a fost supus ieri unei noi intervenţii chirurgicale.

În toate aceste zile, soţia şi fiul bărbatului, au stat ore-n şir pe holurile Spitalului Floreasca sperând că bărbatul, care are un traumatism cranio-cerebral sever şi ambele picioare amputate, îşi va reveni.

"Am fost la biserică să mă rog. Dacă eram certaţi, nu aveam nici un motiv să mai fiu aici. Este cel mai bun om pe care l-am cunoscut. Suntem căsătoriţi de 20 de ani şi nu mi-a lăsat niciodată impresia că ar putea să-şi pună capăt zilelor", ne-a povestit Anişoara Coman, soţia bărbatului.

Florin, fiul lui Ionel Coman, nu crede nici el că tatăl său a vrut să se sinucidă. "Nu a scris nici un bilet de adio. Am fost la Poliţie şi am verificat", ne-a spus tânărul de 21 de ani. Medicii sunt extrem de rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale bărbatului.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net