Familia escrocilor cu 22 de identităţi false

Ultima actualizare:

Milorad Cirici, de 63 de ani, din Cenei - Timiş, a fost timp de trei ani omul cu 13 personalităţi: una reală şi 12 fictive. Ca un veritabil spion, pentru toate personalităţile sale are cărţi de identitate confecţionate de o funcţionară de la Serviciului Buletine.

În perioada 2006-2009, pensionarul s-a dus ca la piaţă în sediul Poliţiei, printre poliţişti, ca să negocieze preţul pentru buletinele false.

„Am plătit între 1.000 şi 1.500 de euro pentru fiecare buletin fals", a zis pensionarul „James Bond" în faţa magistraţilor. El a fost de mai multe ori la şedinţe foto, în sediul Serviciului Buletine, pentru cele 12 buletine false.

Pensionarul şi angajatul de la Buletine comunicau prin SMS-uri, iar SRI a interceptat 500 dintre acestea, care au fost folosite probe la proces.

„Femeia îmi spunea de fiecare dată la ce oră să mă prezint la Buletine ca să îmi facă fotografii. Identităţile false şi CNP-urile le făcea ea, pe mine mă chema să ridic doar actul de identitate", a povestit senin bărbatul.

Când şi-a cumpărat prima carte de identitate falsă, în 2006, pensionarul a fost dus de mână la Serviciul Buletine chiar de fiica sa. Ea are şase acte false, toate confecţionate în sediul de la Buletine.

Soţia bătrânului, Drenca Cirici (59 de ani) a intrat şi ea în horă, cu 4 acte false. Olivera Cirici, de 35 de ani, a fost arestată în aprilie, alături de funcţionarul public Viorica Grigore, care falsifica buletinele pe bandă rulantă.

Credite de un sfert de milion de euro

Cu actele măsluite, familia Cirici a reuşit să obţină fără probleme peste 50 de credite, în valoare totală de 250.000 de euro.

Toate băncile din Timişoara au dat credite fără ca vreun funcţionar să sesizeze falsurile: BCR, BRD, ING, Banc Post, Banca Transilvania, Banca Carpatica, OTP Bank, Leumi Bank şi Garanta SA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net