Ziua - mănăstire, seara - dans la bară

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Celebra mănăstire Sfânta Cruce, din Roma, a fost închisă la ordinul Papei, după ce în incinta ei aveau loc dansuri la bară făcute de fete îmbrăcate, sumar, în călugăriţe.

Citeşte şi:

Voia să facă petreceri lângă mânăstire!

EXCLUSIV: Zăvoranu s-a rugat de 1 Mai la mănăstire, cu tatuajul la vedere

Aşezământul religios s-a transformat într-un fel de bar de noapte, unde invitaţii erau aduşi, seara, cu limuzina la scară să asiste la spectacolele sexy puse în scenă de o fostă stripteuză.

În reprezentaţia ei, Anna Nobili, care spune că îşi foloseşte dansul ca formă de rugăciune, se târăşte prin faţa altarului cu un crucifix şi execută figuri folosite în dansul la bară.

Anna Nobili a scandalizat întreaga comunitate catolică

simeon stalpnicul png

Ea a fost invitată, deseori, să îşi facă dansul "sfânt" în faţa unui public ce l-a inclus pe arhiepiscopul Gianfranco Ravasi, şeful departamentului cultural de la Vatican.

"O anchetă a descoperit nereguli financiare şi liturgice, dar şi un stil de viaţă care nu are nici o legătură cu cea de călugar. Mănăstirea se va redeschide, dar călugariţele au fost date afară", a explicat purtătorul de cuvânt al Vaticanului, părintele Ciro Benedettini. Printre invitaţii de lux, care au vizitat mănăstirea s-a numărat şi Madonna, în 2008.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net