Vosganian despre judecătorii CCR: Zegrean primeşte pensie de handicap, Aspazia are un trecut demn de misterele Parisului

Ultima actualizare:

Primul judecător CCR vizat de liberal este însuşi preşedintele Curţii, Augustian Zegrean, despre care spune că primeşte pensie de handicap.

"Așadar, avem un judecător care primește pensie de handicap şi totuși ocupă una dintre cele mai înalte demnităţi ale statului, cea de preşedinte al CCR", scrie Vosganian pe blog.

Nici Aspazia Cojocaru nu scapă de tirul acuzaţiilor fine lansate de Vosganian, acesta considerând că aceasta are o biografie "demnă de misterele Parisului".

"Suspiciuni legate de condamnări pentru contrafacere de diplome, altele legate de colaborarea cu fosta Securitate ori de înlesniri procedurale şi financiare pentru membri ai familiei sale. Nu ne spuneţi şi nouă, doamnă judecător, de ce aţi ascuns toate aceste lucruri până acum? Şi cât de mult au contat ele în schimbarea atitudinii dv. legate de referendum? Şi poate, astfel, înţelegem şi noi de ce sunteți, în istoria lumii, primul judecător de Curte Constituţională care se teme de pușcărie atunci când decide într-un fel sau în altul...", aminteşte liberalul.

image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net