Vosganian despre judecătorii CCR: Zegrean primeşte pensie de handicap, Aspazia are un trecut demn de misterele Parisului

Vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian acuză, într-o postare pe blogul personal, judecători ai Curţii Constituţionale că s-ar afla în conflict de interese şi, prin urmare, n-ar fi avut dreptul să se pronunţe asupra validităţii referendumului, informează adevarul.ro.

Primul judecător CCR vizat de liberal este însuşi preşedintele Curţii, Augustian Zegrean, despre care spune că primeşte pensie de handicap.

"Așadar, avem un judecător care primește pensie de handicap şi totuși ocupă una dintre cele mai înalte demnităţi ale statului, cea de preşedinte al CCR", scrie Vosganian pe blog.

Nici Aspazia Cojocaru nu scapă de tirul acuzaţiilor fine lansate de Vosganian, acesta considerând că aceasta are o biografie "demnă de misterele Parisului".

"Suspiciuni legate de condamnări pentru contrafacere de diplome, altele legate de colaborarea cu fosta Securitate ori de înlesniri procedurale şi financiare pentru membri ai familiei sale. Nu ne spuneţi şi nouă, doamnă judecător, de ce aţi ascuns toate aceste lucruri până acum? Şi cât de mult au contat ele în schimbarea atitudinii dv. legate de referendum? Şi poate, astfel, înţelegem şi noi de ce sunteți, în istoria lumii, primul judecător de Curte Constituţională care se teme de pușcărie atunci când decide într-un fel sau în altul...", aminteşte liberalul.

Loading...