Vino la fata să-ţi dea vin de la sân!

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Costă doar 30 de dolari (aproximativ 100 de lei) şi merită fiecare bănuţ! E cadoul perfect de Ziua Femeii, pentru că rezolvă două probleme: măreşte sânii mai "natural" ca silicoanele şi reglează miopia bărbaţilor care, după două înghiţituri vârtoase, încep să vadă lumea altfel.

Se numeşte "Wine Rack" şi este sticla perfectă în care poţi transporta şi consuma vinul. Invenţia este disponibilă pe site-ul baronbob.com şi a fost lansată cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii.

Şi cum, ieri, toţi bărbaţii au fost mai mult decât atenţi cu doamnele din viaţa lor, întreg stocul a fost aproape epuizat. Capacitatea săculeţului-sutien este de aproape 1,3 litri şi are o căptuşeală care menţine constantă temperatura lichidului din interior, indiferent de temperatura corpului. Tubul conectat la sutien este reglabil, putând fi decuplat oricând fără a pierde vreo picătură de lichid. El poate fi folosit atât de purtătoarea tex­tilei, cât şi de partenerul însetat.

Ia o gură de bere direct din «butoi»!


"Burta cu bere"! Asta da invenţie pentru bărbaţi. Are o capacitate de aproape doi litri şi menţine berea la temperatura ideală, fără a-i crea probleme purtătorului că ar putea-o vărsa pe el când bea. Costă aproape 30 de dolari (100 de lei) şi se poate ajusta la orice talie masculină.


Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5