VIDEO/FOTO Incredibil! Vezi imagini cu sosia preşedintelui Obama, în carne şi oase!

Luis ortiz

Louis Ortiz Barack Obama presedintele Statelor Unite
Louis Ortiz se aseamănă izbitor cu Barack Obama, preşedintele Statelor Unite ale Americii
Foto: Splash

De fiecare dată când merge pe stradă, de unul singur, atrage toată atenţia asupra lui! Louis Ortiz (44 de ani) este sosia perfectă a preşedintelui American Barack Obama (53 de ani). De curând (13 noiembrie 2014), acesta a vizitat capitala Danemarcei, Copenhaga.

Louis Ortiz se aseamănă izbitor cu Barack Obama, preşedintele Statelor Unite ale Americii! Tot mai des i se întâmplă să capteze privirile celorlalţi, potrivit nationaljournal.com.

Louis Ortiz

Louis Ortiz Barack Obama presedintele Statelor Unite
Louis Ortiz (alias "Barack Obama") a vizitat recent capitala Danemarcei, Copenhaga
Foto: Splash

Sosia preşedintelui a realizat, de curând, un documentar “Bronx Obama”, peliculă regizată de Ryan Murdoch. Ortiz îşi trăiește viața în mod firesc, doar că, spre deosebire de președintele Obama, el nu are o echipă de consilieri pe probleme politice şi o armată de agenți secreţi care să-l protejeze la orice oră.

Totul a început când un prieten apropiat a subliniat asemănarea izbitoare a lui Ortiz cu preşedintele Obama. Nasul, ridurile feţei şi ale frunţii - acestea sunt doar câteva dintre punctele de asemuire izbitoare a celor doi bărbaţi. Ortiz a recunoscut că a fost interesat de politică doar după ce şi-a dat seama de asemănarea stranie cu Obama. În plus, aceasta a declarat că, în mare parte, este de acord cu politica pe care o duce preşedintele american.

Louis Ortiz

Louis Ortiz Barack Obama presedintele Statelor Unite
Louis Ortiz atrage toate privirile trecătorilor, oriunde ar fi
Foto: Splash
Loading...

Citește și