VIDEO Un bărbat a fost ţinut închis în cuşcă 48 de ani de mama lui! De ce a făcut femeia asta

O femeie din China a fost nevoită să recurgă la un gest extrem, pentru a-şi proteja fiul de el însuşi. Aceasta şi-a închis fiul bolnav mintal într-o cuşcă timp de 48 de ani.

O chinezoaică a fost nevoită să recurgă la un gest incredibil de crud, pentru a-şi proteja fiul de el însuşi. Aceasta şi-a închis în cuşcă băiatul care suferea de un handicap mintal sever, pentru a fi sigură că acesta nu se răneşte singur. Bărbatul atrăit timp de 48 de ani închis în cuşcă.

Speriată de gândul că fiul ei ar rămâne singur şi neajutorat după moartea ei, femeia a decis să-şi facă drama cunoscută.

Peng Wiiqing, în vârstă de 48 de ani, a fost închis de mama sa într-o cuşcă în locuinţa acesteia din oraşul Zhengzhou, din China.

Ceea ce ar putea părea o cruzime din partea femeii a fost un gest făcut pentru a evita ca bărbatul bolna mintal să-şi facă rău.

Waimei şi soţul ei au avut grijă de fiul lor şi l-au hrănit pe acesta printre barele de fier ale cuştii, după ce acesta s-a îmbolnăvit.

CLIIMA20131213_0099_1.jpg

Bărbat, ţinut închis în cuşcă timp de 48 de ani de mama lui! De ce a făcut femeia asta

Se pare că creierul bărbatului a fost afectat, după ce a suferit mai multe crize de epilepsie severe pe când avea vârsta de 6 ani.

Din cauză că s-au temut că acesta se va răni singur şi pentru că nu aveau suficiente resurse financiare pentru a-i asigura tratamentul necesar, soţul femeii a construit o serie de cuşti.

„Nu se poate controla. Când era tânăr, a fost la un pas să se taie cu cuţitul. Chiar şi atunci când merge riscă să cadă şi să se rănească", a declarat mama bărbatului închis în cuşcă.

Loading...