VIDEO Topul viralelor din acest an, de la «Gangnam Style» la «Kony 2012». Nu poţi rămâne indiferent

Ultima actualizare:

    PSY i-a înnebunit pe asiatici cu mişcările sale. Şi nu doar pe ei.
PSY i-a înnebunit pe asiatici cu mişcările sale. Şi nu doar pe ei.

În 2012, clipurile care au devenit virale ne-au amuzat, ne-au surprins ori ne-au intrigat, fiecare privitor reacţionând în felul său. Un lucru este cert însă: nu ne-au lăsat indiferenţi, iar asta se poate observa din numărul de vizualizări înregistrate de fiecare dintre aceste videoclipuri.

“Gangnam Style”, cel mai vizionat clip al tuturor timpurilor

A fost publicat în iulie, 2012 fiind anul “Gangam Style”, scrie CNN. Clipul coreeanului Psy a devenit cel mai vizionat de pe YouTube în momentul în care a depăşit recordul deţinut anterior de Justin Bieber, respectiv de 804 milioane de vizualizări pentru melodia “Baby”.

Hitul lui Psy îl înfăţişează pe rapper îmbrăcat în costum, cu ochelari de soare, dansând într-un mod care a devenit deja cunoscut în toată lumea.

Parodia "Mitt Romney Style" a devenit viral, având peste 26 de milioane de vizualizări la ora la care a fost scris acest articol. Clipul a apărut în luna octombrie şi îl ironizează pe guvernatorul republican care a pierdut alegerile din SUA.

Cea mai bună reclamă a adunat peste 39 de milioane de vizualizări din aprilie şi până acum şi promovează lansarea canalului de televiziune belgian TNT. În videoclip se observă un buton roşu aşezat  într-o piaţă dintr-un oraş belgian cu un semn pe care scrie : “Push to add drama” (Apasă pentru a adăuga dramatism). 

Cel mai urmărit documentar : Kony 2012

Cu peste 94 de milioane de vizualizări din luna martie, de când a fost publicat, documentarul a fost criticat de anumite persoane care l-au considerat mult prea simplist, imprecis, fiind acuzat că ar distrage atenţia de la acţiuni caritabile mai eficiente. Clipul spune povestea lui Joseph Kony, un bărbat care este căutat de Curtea Penală Internaţională pentru crime împotriva umanităţii.

Cea mai bună cerere în căsătorie

Are peste 16 milioane de vizualizări din luna mai, de când a fost publicat şi poartă numele lui Isaac Lumb, un actor care a pregătit, alături de 60 de prieteni, o coreografie pe cântecul lui Bruno Mars, “Marry Me”.

Lumb a povestit că şi-a rugat prietena să se întâlnească acasă la părinţii lui pentru a lua cina împreună.

“Când a ajuns, l-am rugat pe fratele meu să o aşeze în spatele unei Honda CRV şi să îi ofere nişte căşti”, a adăugat el, explicând astfel cum a reuşit să organizeze surpriza dedicată iubitei sale.

Există şi clipuri care devin virale şi amuză privitorii din cauza întâmplărilor mai puţin fericite pe care le ilustrează. Este cazul unui clip publicat în septembrie şi care a făcut peste 22 de milioane de vizualizări.

Înregistrarea prezintă un bărbat din Germania care sare într-o piscină îngheţată, fără să îşi dea seama că acţiunea sa ar putea avea un rezultat dureros.

Cea mai bună intervenţie telefonică în direct 

O femeie a sunat la postul de radio local din Fargo, în Dakota de Nord, pentru a se plânge că indicatoarele care înfăţişează căprioare traversând le încurajează pe acestea să se afle pe drumurile aglomerate.

Prezentatorul a încercat să îi explice femeii că rolul indicatoarelor este acela de a-i avertiza pe motociclişti cu privire la zonele în care trăiesc căprioare, dar a renunţat în cele din urmă şi a decis să facă publică respectiva conversaţie.

Un videoclip realizat pentru avertizarea publicului, publicat în noiembrie, prezintă “Cele mai stupide feluri de a muri” şi a fost creat de Melbourne Metro. A fi călcat de tren este cel mai stupid mod în care îţi poţi pierde viaţa, susţin ei în cadrul animaţiei, dar există şi altele cel puţin la fel de lipsite de inteligenţă: să vinzi ambii rinichi pe internet sau să te deghizezi în elan în timpul sezonului de vânătoare.

 “Bodyform răspunde: Adevărul” este un videoclip realizat ca reacţie la acţiunea unui bărbat pe nume Richard Neil. Acesta a publicat pe Facebook o glumă adresată celor de la Bodyform, companie care vinde absorbante, în care se plângea că reclamele acestora, în care sunt înfăţişate femei fericite care practică sporturi extreme în timp ce sunt la menstruaţie, induc publicul în eroare.

Compania a răspuns cu un clip realizat în aceeaşi notă amuzantă şi ironică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net