VIDEO Topul scuzelor folosite de femei şi bărbaţi să poată pleca după o partidă de sex

Plecatul pe furiş poate fi evitat cu ajutorul unor scuze penibile

Plecatul pe furiş poate fi evitat cu ajutorul unor scuze penibile
Plecatul pe furiş poate fi evitat cu ajutorul unor scuze penibile
FOTO Facebook
Citeste tot despre: 

De multe ori aventurile de o noapte nu se termină într-un mod plăcut. Unul dintre parteneri trebuie să plece acasă şi dacă partida de sex nu a fost grozavă, o să inventeze o scuză să poată ieşi cât mai repede din casa celuilalt.

Un grup de tineri din Australia au creat două clipuri video cu exemple de scuze folosite de ambele sexe atunci când vor să plece după o aventură nereuşită.

În topul scuzelor folosite de femei predomină scuze precun: "Chiar dacă tocmai am făcut sex, eu sunt lesbiană", "Cea mai bună prietenă a mea a fost părăsită şi trebuie neapărat să merg să mă întâlnesc cu ea", "Trebuie să plec pentru că tocmai mi-a venit menstruaţia", "Am uitat să îmi hrănesc peştele", "Trebuie să iau prânzul cu părinţii mei, e o întâlnire foarte importantă" şi alte scuze exemplificate în clipul de mai jos.

 

Bărbaţii au şi ei diferite modalităţi prin care încearcă să plece."Îmi e foarte rău de la băuturile de aseară şi nu vreau să vomit la tine în casă", "Trebuie să mă întâlnesc cu prietenii la un fotbal/handbal/tenis", "Cel mai bun prieten al meu e bătut de cineva", "Am o programare la medic", "Mâine este înmormântarea bunicului meu şi trebuie să fac pregătiri" şi alte scuze exemplificate în clipul de mai jos.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1