VIDEO Scenă de groază! A intrat goală în biserică, cu un prunc în braţe. Ce a împins-o la acest gest

screen-shot-2014-10-29-at-211920.png

Înainte de a intra în biserică, femeia, care nu purta decât un turban mov pe cap, a făcut câteva mătănii, cu pruncul în braţe
Captură video
Citeste tot despre: 

O femeie a fost filmată în Siberia într-o scenă care pare desprinsă cu un film horror.

În ciuda gerului năprasnic (afară erau -12 grade), femeia, care nu pare să aibă mai mult de 40 de ani, a renunţat la haine şi a ieşit la plimbare complet goală. În braţe, ea avea un sugar care plânge, dar nu se oboseşte să îl liniştească.

Cu o pasivitate de speriat, ea se îndreaptă spre o biserică şi, după ce face câteva mătănii, întră liniştită în lăcaşul de cult de rit ortodox. Când au văzut-o, credincioşii au făcut ochii mari, iar femeia a avut o explicaţie halucinantă pentru gestul ei, scrie themoscowtimes.com.

goala.jpg

Medicii care au preluat-o pe femeie au constatat că aceasta nu era drogată şi nici nu era sub evidenţa persoanelor cu probleme psihice
Captură video

Mai exact, ea le-a spus acestora că vrea să exorcizeze "spiritele rele". Enoriaşii au acoperit-o însă imediat şi au chemat ambulanţa, iar femeia a fost trimisă la un spital de psihiatrie, în timp ce bebeluşul a fost preluat şi el de medici.

Incidentul a avut loc in oraşul Nizhnevartovsk din vestul Siberiei, iar filmuleţul de mai jos a ajuns viral în doar o zi de la postarea pe internet.

Loading...