VIDEO Scandal uriaş în Marea Britanie: capre bătute la o fermă plâng de durere

shutterstock-1506376544.jpg

Animalele sunt supuse unor cruzimi greu de imaginat FOTO Shutterstock
clickpentrufemei.ro

Un scandal uriaş a fost declanşat în Marea Britanie după ce o filmare cu camera ascunsă, de la o fermă de capre, a fost dată publicităţii. Acest video prezintă imagini de o cruzime rară, în care animalele urlă de durere când sunt sunt bătute şi agresate. Trei mari lanţuri de supermarketuri au retras imediat de la vânzare laptele de capră ce provenea de la ferma respectivă.

Toate acestea s-au întâmplat la o fermă din Marea Britanie, care aprovzionează cu importante cantităţi de lapte de capră marile lanţuri de magazine Tesco, Sainsbury’s şi Waitrose, dar şi supermarketuri mai mici. Acestea au retras imediat de la vânzare laptele provenind de la ferma respectivă, notează „The Independent“. Imaginile sunt greu de privit şi arată cum angajaţii de la fermă lovesc caprele, le bat, iar animalele efectiv plâng de durere. Totodată, animalele sunt târâte pe jos, aruncate la mulgătoare, ridicate de coadă, trântite, ţinute de gât sau marcate „pe viu“. Laptele, iaurtul, brânza de capră vândute sub brandul respectiv sunt cele mai cunoscute şi mai populare din Marea Britanie, de aceea sunt în oferta multor magazine.

Urmăreşte aici clipul video cu animalele bătute la ferma din Marea Britanie.
 

Loading...
 
 

Citește și

  • Zeci de capre au fost fotografiate în timp ce se cocoţau pe un baraj vertical de 100 de metri din Italia.

  • tratamente naturiste lapte de capră sfaturi

    Natural și bun, laptele de capră a fost descoperit și apreciat pentru beneficiile sale din timpuri străvechi. De altfel, ,,lichidul miraculos'' sau ,,esența vindecătoare'', după cum îl denumea Hipocrate, a reprezentat unul dintre secretele frumuseții reginei Cleopatra. Specialiştii afirmă că laptele de capră reprezintă o sursă bogată de minerale (calciu, fosfor, potasiu, magneziu) şi vitamine (A, B1, B2 şi C).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1