VIDEO Reacţia neaşteptată a oamenilor când o femeie goală intră într-un magazin

Ultima actualizare:

    Femeia a intrat liniştită în magazincaptură video
Femeia a intrat liniştită în magazincaptură video

Ai spune că o femeie goală, în mijlocul unui magazin, ar strâni o reacţie de vreun fel din partea angajaţilor şi clienţilor. Dar un bărbat din Polonia a fost şocat să vadă că lucrurile nu stau chiar aşa.

O femeie a intrat într-un magazin fără să poarte nimic pe ea: s-a dus, şi-a luat un sandviş şi o băutură şi apoi s-a aşezat la coadă. După ce a plătit, a plecat liniştită.

Casiera şi restul persoanelor din magazin s-au comportat ca şi când nimic ieşit din comun nu s-ar fi întâmplat şi nimeni nu i-a aruncat priviri ciudate femeii.

Singura persoană nelămurită a fost un bărbat, Cezar Zawadzki, care a filmat întâmplarea care a avut loc în sudul Cracoviei. În timp ce punea benzină, el a văzut cum femeia a intrat în magazin.

"Nu părea să fie beată sau drogată. M-a ignorat pur şi simplu şi s-a aşezat la coadă. Nu m-a şocat nuditatate atât de mult, cât faptul că tuturor li se părea normal. Casiera se purtat ca şi când nu se întâmplase nimic. Tipii de la benzinărie nici nu s-au uitat la ea. A fost ciudat", a povestit bărbatul.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net