VIDEO Prea graşi ca să muncească! Soţii care cântăresc 350 de kilograme refuză să lucreze

soti.jpg

Stephen Beer Michelle Coombe grasi
Cei doi soţi se consideră prea graşi pentru a putea să muncească şi trăiesc din ajutoare sociale. Nu au în plan posibilitatea de a slăbi
Foto: Daily Mail / Ken McKay / ITV / REX

Se consideră prea graşi pentru a putea să muncească, dar aşteaptă, în fiecare lună, ajutor social de la stat.

Stephen Beer (45 de ani) şi Michelle Coombe (43 de ani) sunt doi soţi din Plymouth, Marea Britanie care cântăresc, împreună, 350 de kilograme.

În oraşul în care trăiesc, peste 60% dintre locuitori sunt supraponderali, aşa că situaţia celor doi soţi nu este una ieşită din comun. Beer şi Coombe primesc ajutor din partea statului 2.000 de euro pe lună. Cu toate acestea, soţii care suferă de obezitate susţin că ar munci, dacă statul nu ar ajuta financiar persoanele în cazul lor. "Guverul face ca totul să fie foarte uşor pentru cei ca noi. Eu singur am ajuns în situaţia asta, nu altcineva", a declarat bărbatul, potrivit Daily Mail.

Recent, cei doi s-au căsătorit, iar cheltuielile de nuntă, aproximativ 3800 de euro (170 de milioane) au fost asigurate, integral, din ajutoare sociale.

Cuplul va fi prezentat intr-un documentar al Channel 5, din Marea Britanie, despre persoane care pretind că sunt prea grase şi nu pot munci, trăind astfel din ajutoare sociale.

Nunta lor a fost filmată pas cu pas, iar telespectatorii au putut vedea astfel ce pretenţii mari au avut cei doi, deşi sunt incapabili să lucreze şi să câştige bani. Bărbatul a muncit până acum şase ani, când a avut o firmă de curăţenie, iar soţia lui nu a muncit niciodată, din cauza greutăţii ei.

 

Loading...

Citește și

  • România se află printre primele zece ţări din Europa, în ceea ce priveşte rata obezităţii. Hrana bogată în grăsimi şi lipsa de mişcare a făcut ca 30% din populaţia adultă a ţării să sufere de obezitate, potrivit medicului Constantin Dumitrache de la Institutul Naţional de Endocrinologie "C. I. Parhon".

  • Există o legătură între durata somnului nocturn la vârste fragede şi obezitate la copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 9 ani.