VIDEO Povestea emoţionantă a celei mai mici fetiţe din lume! Are doar 4 kg, la 5 ani

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Numele ei este Charlotte Garside, are 5 ani şi cântăreşte doar 4 kilograme, la o înălţime de 68 de centimetri. Charlotte Garside este considerată ca fiind copilul care se dezvoltă cel mai încet din lume iar povestea ei este cu adevărat emoţionantă.

Familia lui Charlotte, din Withernsea, Marea Britanie, a stat alături de micuţă de când s-a născut şi a făcut toate eforturile posibile să-i ofere o viaţă norlamă, în ciuda faptului că suferă de nanism primordial, boală care afectează doar 100 de oameni din lume.

În momentul naşterii, în august 2007, Charlotte cântărea numai 500 de grame şi măsura doar 25 de centimetri.

Emma Newman, mama fetiţei, a avut o sarcină fără probleme, iar pe parcursul celor opt luni de graviditate, medicii nu au depistat nicio anomalie. Abia când femeia a început să aibă contracţii, cu patru săptămâni înainte de termen, doctorii au remarcat că fătul nu s-a dezvoltat normal.

În ciuda tuturor acestor probleme, Charlotte a fost acceptată la şcoală iar acum este bucuroasă că pentru rezultatele pe care le obţine. Mai ales că, potrivit Huffington Post, pare să facă progrese mari având în vedere că reprezentanţii şcolii sale au declarat că şi-a dezvoltat capacitatea de a asimila cunoştinţe.

simeon stalpnicul png

«Când a mers la şcoală pentru prima dată mi-a fost frică să nu păţească ceva. Însă se pare că nu este atât de fragilă precum ar părea», a declarat Emma Garside, mama micuţei. Totodată, mama fetiţei consideră că Charlotte dă dovadă de maturitate având în vedere cât mult îşi doreşte să meargă zilnic la şcoală.

VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net