VIDEO OZN filmat deasupra planetei Marte. Explicaţia specialiştilor

marte.jpg

OZY filmat pe Marte?
OZY filmat pe Marte?
Citeste tot despre: 

Imagini de senzaţie au fost făcute publice după ce au fost obţinute de rover-ul Curiosity care se află pe planeta Marte pentru a aduna date.

Astfel, pe data de 20 iunie, camerele robotului au surspins ceea ce pare a fi un obiect zburător neidentificat care se apropie de suprafaţa planetei.

Imaginile au fost date publicuităţii însă cercetătorii au venit cu o explicaţie care spulberă spraţele celor care cred în existenţa extratereştrilor.

"Punctul luminos care se observă pe înregistrările lui Curiosity nu este altceva decât un pixel fierbinte, cum obişnuim noi să-i spunem. Ese vorba de puncte luminoase care sunt înregistrate de una dintre camerele lui Curiosity, cel puţin o dată pe săptămâne. Nu este vorba decât de puncte unde lumina solară se reflectă sau sunt cauzate de razele cosmice care acţionează asupra camerei", a declarat Justin Maki, şeful echipei care l-a contruit pe Curiosity.

VIDEO

 

Loading...
 
 

Citește și

  • În noaptea dintre ani, cei care au ieşit să privească focurile de artificii în stradă, au avut surpriza să vadă pe cerul Galaţiului o luminiţă care se mişca aparent haotic, parând a fi un OZN (obiect zburător neidentificat). Evenimentul respectiv a fost filmat de un cameraman amator, iar filmuleţul a fost postat pe youtube.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1