VIDEO Om al străzii descurcăreţ: agaţă femei ca să nu doarmă sub cerul liber

Ultima actualizare:
Se întâmplă uneori ca Joe să doarmă pe stradă
Se întâmplă uneori ca Joe să doarmă pe stradă

Joe este un om fără adăpost atipic. Îşi începe ziua cu bani în buzunar, niciodată nu cheltuie în ziua respectivă din banii câştigaţi din cerşit, îşi cumpără o sticlă de vodcă pe care o amestecă cu o băutură carbogazoasă, merge în supermarket unde se dă cu deodorant, îşi face freza şi foloseşte creme antirid, direct de pe raft.

Tânărul în vârstă de 26 de ani este originar din Boston şi a ajuns făr adăpost după ce mama sa l-a dat afară din casă. Femeia găsise o cutie plină cu diverse tipuri de droguri ce aparţineau acestuia şi a decis că Joe merită o lecţie de viaţă. Nefericita întâmplare nu l-a descurajat pe tânărul nostru care s-a mutat în New York. Acum trebuie să facă ceea ce ştie el cel mai bine: să agaţe femei. "Într-un oraş cu 8 milioane de locuitori în care mai bine de jumătate sunt femei eşti cel mai mare idiot dacă nu agăţi ceva. Iar eu o fac să pot sta la ele. De obicei o relaţie de-a mea durează câteva zile pentru că începuturile sunt cele mai frumoase, iar femeile se comportă cel mai bine atunci. Mă lasă să fac baie, îmi spală hainele, mă hrănesc, eu le satisfac, dar mă plictisesc rapid şi ajung din nou pe stradă", a povestit Joe pentru Elite Daily.

Joe a făcut o adevărată noapte din a agăţa femei în fiecare noapte.

Cerşitul îi asigură un venit zilnic variabil care de obicei se învârte în jurul sumei de 150 de dolari, iar banii aceştia sunt suficienţi pentru ce are el nevoie. Din ce spune tânărul este extrem de important să-şi păstreze un aspect îngrijit. "Îmi cumpăr haine destul de des dar cu mine în pungă nu ţin mai mult de 3 ţinute. În serile de weekend este foarte important să arăt bine, deoarece femeile se distrează şi consumă alcool şi sunt mult mai uşor de agăţat. De multe ori sunt trezit din somn de către o fată care îmi spune «Vezi că ai adormit pe trotuar», şi pornind de la acest gest al ei, e foarte uşor să o faci să te ia cu ea sus", a mai povestit Joe.


    Se întâmplă uneori ca Joe să doarmă pe stradăFoto Nymag.com
Se întâmplă uneori ca Joe să doarmă pe stradăFoto Nymag.com
image
image
image
image
image
image
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net