VIDEO «Nu îl mai lăsa să îmi facă asta!» Sunt ultimele cuvinte ale unei fete violate şi ucise

Ultima actualizare:

    Terry-Lynne McClintic, femeia care a omorât-o pe Tori
Terry-Lynne McClintic, femeia care a omorât-o pe Tori

Ultimile momente din viaţa lui Tori Stafford, o fetiţă de 8 ani din Canada care a fost violată, bătută şi ucisă în urmă cu doi ani şi jumătate, au fost dezvăluite, miercuri, în mărturia lui Terry-Lynne McClintic, femeia care a recunoscut că a lovit-o cu un ciocan până a murit. 

Victoria 'Tori' Stafford a fost răpită din faţa şcolii unde învăţa pe 8 aprilie 2009 şi a fost găsită de autorităţi 103 zile mai târziu într-un sac de plastic, îngropată sub nişte pietre, ca un animal.

Terry-Lynne McClintic a recunocut  fără să stea pe gânduri faptul că fostul ei prieten, Michael Rafferty, este cel care a violat-o iar ea a omorât-o. Bărbatul în vârstă de 31 de ani este acuzat de crimă de gradul 1, abuz sexual şi răpire, dar nu recunoaşte fapta.

simeon stalpnicul png

Chiar dacă erau drogaţi în ziua crimei, femeia îşi aminteşte perfect ultimile cuvinte ale fetei. "Ştia exact ce urma să i se întâmple. I-am spus că este o fetiţă foarte puternică. Ştiam că o va viola aşa că am plecat de acolo. După ce m-am întors am găsit-o plină de sânge şi plângând. Atunci mi-a spus: ‘Te rog, nu îl mai lăsa să o mai facă odată'!", a mărturisit femeia sub privirile îngrozite ale părinţilor fetei.

Procesul nu s-a terminat încă, iar părinţii fetei speră ca agresorii să primească pedeapsa maximă pentru faptele lor.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net